Marius Myhre Fartum blir ny hovedtrener i Haugerud

Marius Myhre Fartum blir ny hovedtrener i Haugerud

Vår hovedtrener, Sondre, gir seg etter sesongen. Da er det veldig gledelig å kunne presentere Haugeruds nye hovedtrener, Marius Myhre Fartum.

Marius er ingen ukjent mann for klubben. Han har spilt for Haugerud helt siden han startet med idretten og kan vise til veldig gode resultater, både nasjonalt internasjonalt. Vi er ekstremt glade for å få en slik kjemperessurs inn som hovedtrener. Dette er hva Marius selv sier om dette:

“Jeg ble veldig glad og spent da jeg fikk vite at Haugerud IF var interessert i å ha meg som ny hovedtrener.

Siden jeg var liten har Haugerud vært min klubb, der var det jeg for alvor begynte å få sans for badminton og etter hvert utviklet meg som spiller.

Startet der med min far som trener, Rune Fartum. Han gjorde en særdeles god jobb der, ikke bare for meg men veldig mange andre spillere.

Sondre Flåten Jørgensen har i de siste årene vært hovedtrener der og gjort en fantastisk jobb! Så ingen tvil om at lista ligger høyt.

Jeg har stor tro på at Haugerud IL badmintongruppa kan få til mange gode ting de neste årene og jeg skal gjøre alt hva jeg kan for at vi sammen lykkes med det.

Forhåpentligvis blir vi enda flere i klubben etter hvert, og den eliteseriemedaljen, ja den kommer nok snart 

Gleder meg veldig mye til å komme i gang og få jobbet sammen med et bra trenerteam, og en haug med gode og motiverte barn og ungdommer, og noen i den eldre garden! ”