Mange medaljer i KM 2012 til Haugerud

Det var meget god stemning under årets KM, 10-11 desember, i Haugerudhallen. Rekorddeltakelse med 220 påmeldinger resulterte i ca 20 timer kontinuerlig badminton. Avviklingen gikk uten forsinkelser. Haugerudspillerne svarte med å hente hjem flere kretsmesterskap og andre medaljer. Her er Elisa sammen med Tore Granerud etter seieren i DSU17.

2012201320ul2.JPG 2012201520ol2.JPG 201220172.JPG
Toheed med gull i HSU13 sammen med de andre medaljevinnerne, Ole Henrik, Joachim og Christoffer Vinner i DSU15 Stine Andersen fra Moss flankert av Haugerudspillerne Amanda og Cecilie De to beste lagene i MDU17. Vinnere Kathrine (Vestre Aker) og Eskild (Bygdø) og sølvvinnere Lars (Frogner) og Elisa (Haugerud)

På lørdag spilte man kun singleklasser. Ungdomsklassene startet og så kom de voksne utpå dagen. Siste finale ble spilt ca kl 20. Vestre Aker, Frogner og Haugerud hadde flest deltakere i mesterskapet. På lørdag fikk Haugerud følgende medaljer:

DSU15: Sølv Cecilie Li. Bronse Amanda Bonesmo 
DSU17: Gull Elisa Wiborg 
HSU13: Gull Toheed Saeed 

I tillegg fikk Kim Hong bronse i den innlagte herreklasse C i Haugerud Cup. Dette er ikke KM klasse.

På søndag var det mixdouble og double. Med alle spillerne i hallen, ungdommene og de voksne, så ble det riktig folksomt med tett og god stemning. Her ble det riktig folksomt i hallen da alle spillerne med følger var der samtidig. På denne dagen kapret Haugerud følgende medaljer:

DDU15: Gull Cecilie Li og Amanda Bonesmo 
DDU17: Gull Elisa Wiborg og Amanda Niederbach 
MDU17: Sølv Elisa Wiborg og Lars Rikheim Huus (Frogner IL) 
DD: Gull Kari Berntsen og Terese Ovesen (uten angivelse av alder vil si voksen) 
HD: Bronse Thomas Malm og Johannes Imset. Bronse Rune Fartum og Lars Harald Ersland 

I Haugerud Cups C klasse fikk vi i tillegg følgende medaljer:

HDC: 2 plass Ram Kumar og Waheed Ahmed Saeed 
MDC: 1 plass Arne Kristian Helgestad og Anne-Gro Rikheim (Frogner IL) 
         2 plass Kim Hong og Sang Vo 

De fulle resultater ligger ute på nett. Trykk så på “Kampoppsett og resultater” under det grønne banneret øverst.

Vi retter også en stor takk til alle klubbmedlemmer og foresatte som gjorde det mulig å gjennomføre arrangementet på en slik skikkelig måte.

 

Torsdag 15/12 dekket Akers Avis kretsmesterskapet med notis på forsiden “Badminton på fremmarsj” og med to hele sider i sporten. Veldig bra artikler som også dekker eliteseriespillet. Nyt lesingen! Forside123 og 4.