Lovende Haugerudresultater på Bygdø U13/NR

Lovende Haugerudresultater på Bygdø U13/NR

Haugerud stilte med en av de største troppene på denne nasjonale eliterankingen hvor det var meget stor deltakelse. Hele 20 Haugerudspillere var i aksjon fra U13 og opp til senior. Mange U15 og U17 spillere stilte i seniorklassen og fikk verdifull erfaring.

I U13 stilte vi med 6 spillere som alle fikk mange gode kamper og som kom inn i sluttspillet i flere kategorier. Best ble Aleksandrs med 1. plass i single og double med Håkon fra Bygdø og  2. plass i mix med Vilma fra Bygdø. Blant jentene fikk Sofie en sterk 5. plass i single.

Seniorene stakk av med mange pallplasser. I herresingle var det ren Haugerudfinale med Marius og Peter hvor førstnevnte trakk det lengste strået. I mixdouble finalen var det Hagerudspiller på hver side av nettet hvor Elisa med Carl fra Asker til slutt vant over Sturla med makker Emilie fra Frogner. I semifinalen møtte Elisa og Carl Marius og Aimee en en thriller av en tresetter hvor førstenevnte tok 3dje sett 23-21.

Haugerudspiller på hver side av nettet var det også i herredouble hvor Peter med Torjus fra Frogner slo Sturla med Carl fra Asker i uhyre spennende finale i tre jevne sett. Med Elisas tredjeplass i single og Elisa og Malins tredjeplass i damedouble ble det pallplass i alle kategorier. Det er sjelden kost og lover bra for eliteserierunden i Kristiansand neste helg hvor fire harde lagkamper skal spilles.