Landsfinalen lagspill U15, 27-29 mai 2011

Her er laget med Toheed foran med plakaten sammen med Cecilie. Bak Toheed står Håkon og i bakre rekke fra venstre Even, Vetle og Amanda. 2011 landsfinalen lagspill U13/U15 fant sted i Kragerø. Cecilie, Amanda B, Even, Vetle, Toheed og Håkon representerte Haugerud med et U15 lag. Haugerud var tatt ut som ett av 8 lag fra hele landet på bakgrunn av at vi vant Østlandsserien. Se bildene i bildearkivet under "Landsfinale lagkamp 2011".

De 5 spillerne ble kjørt fra Oslo på fredag 27.05.2011 og ankom til Kragerø kl.20.00 samme dag. Da møtte de gamle badminton venner og kjente fra andre badminton klubber fra hele Norge. Etter kveldsmat fikk de et ark og masse forskjellige tusjer. På arket skulle de skrive klubbens navn, for å vise seg i innmarsj dagen etter. Haugerudbadmintonklubb arket fikk en fargerik badmintonball med mye fantasi. Alle skrev opp navnet sitt på arket. 

Lørdag 28.05, stod de opp tidlig. Toheed holdt plakaten foran alle deltagerne, og alle spillerne hadde på seg røde t-skjorte. Denne delen på turnering var et høyt punkt. 

På Lørdag møtte Haugerud tre sterke klubber (Moss, Kristiansand og Kolvereid) i A-gruppen. Spillerne spilte totalt 8 kamper mot hvert lag. Selv om de gjorde kjempegod innsats vant motpartnerne. De tre klubbene hadde mange spillere som er fra landslaget. Vi tjente 4 poeng (et poeng for et sett som vant) totalt. Toheed fikk 3 gode poenger, og ett med Cecilie innsats. 
Lørdag underholdning var også et høyt punkt selv om det regnet. De hadde det veldig gøy og moro under hele kvelden med masse grilling. Etter underholding, satt mange foran TV og så på fotball kamp. 

På søndag, møtte vi Sandfjord klubben. Da spilte vi veldig bra. Vi vant total 6 poenger flere enn Sandfjord klubb. Vi kom til 6 plass i landsfinalen lagspill U13/U15 denne gang. 

På vei hjem, hadde vi en felles spisning på Marsj restaurant før vi kjørte videre hjem.