Lagrunden 29.-30. oktober

Ialt 8 lag fra Haugerud var i sving den helgen, 6 voksne og 2 ungdomslag. Fra resultatene ser man at det er både tap og vinn. Nedenfor er det rapporter fra 3. divisjonslagene.

Se fullstendige resultater her ettersom de blir registrert. Flere bilder i bildegalleriet. Send inn bidrag så kommer de på nett!!

Haugerudjenter på U15 med to av konkurrentene, lengst til venstre Jarsica, nr 3 fra venstre Eline.

Fra Vikram:
Vi spilte i dag mot Frogner og Venstre aker 2. Det var dårlig start for oss. Nho var fortsatt skadet og jeg fikk melding fra Sang i morges at hun kunne ikke komme heller. Da var vi bare tre menn igjen. Vi diskuterte sammen at vi skal til Våksenhallen og vi skal spille bare de kampene vi kan mot Frogner og gi walkover mot Venstre aker2. Vi tapte begge menn singels mot Frogner og var umotivert og helt fardig for å dra hjem. Vi ble overrasket når Haugerud4 stepet inn for oss og ga en av deres kvinnlige spillere til oss fordi de hadde tre kvinnlige spiller. Det var topp gjørt av Haugerud4. I steden for å gi walkover, vant vi alle kampene mot Venstre aker2. Hats off til Haugerud4. Hipp hipp hurra :-). Vi kunne ikke gjøre det uten dem.

Fra Alf: Kortversjonen er at: Haugerud 4 vant 8-0 over Vestre Aker 4, men at det ble jevnere mot OSI. Vant likevel 5-3. Begge lagene i 3. div har behov for flere damer for å være sikre på å kunne stille lag i de resterende rundene.

Fra Mubashir