Kongepokalen til Haugerud i badminton NM

Marius Myhre og Elisa Wiborg hentet hjem tre medaljer til Haugerud under årets badminton Marius fikk kongepokalen for sin seier i herresingle. I double ble det sølvmedalje, mens Elisa oversteg forventningene med bronse i damesingle.

NM ble arrangert i Kristiansand 31.januar til 2.februar. 

I single hadde Marius god kontroll hele tiden og vant de fleste kamper med klare sifre. I finalen mot Steinar Klausen fra Vestre Aker var han heller ikke truet og resultatet ble 21-13, 21-9. I double sammen med Carl Christian Hem, Sandefjord møtte de det erfarne og mye eldre paret Erik Rundle, Bygdø og Steinar Klausen, Vestre Aker. Her var det de eldste som gikk av med seiren etter en jevn kamp med sifrene 21-16, 21-19.

 ElisabronseNM

I damesingle hadde Elisa relativt greie innledende kamper før kvartfinalen mot Vilde Espeseth fra Kirknes. Det ble en hard og jevn duell som denne gangen gikk i Elisas favør. Semifinalen mot fjorårets norgesmester Cathrine Fossmo, Pillarguri ble en lang tresetts slitekamp hvor Elisa var nærmere Cathrine enn hun noen gang tidligere har vært. Resultatet ble 17-21, 21-15, 21-13.

I damedouble sammen med Maria Stenrud, Frogner og mixdouble med Carl Christian Mork, Asker ble de slått ut i de innledende runder etter godt spill mot hhv. norgesmesterne i damedouble og en av bronsevinnerne i mixdouble.