KM2009 – Haugerud kretsmester i 4 klasser!

Haugerud Badminton sto øverst på pallen i 4 klasser når kretsmesterskapet (KM 2009) for Oslofjordregionen ble gjennomført i Haugerudhallen i helgen.

02434.JPG

I tillegg til 4 gullmedaljer fikk klubben to sølv og to bronse. Største presentasjonen sto klubbens lovende ungdomsspiller Finn Moen for. Han ble kretsmester i tre klasser – herrsingle U13, herrdouble U13 sammen med Alexander Drzewiecki og mixdouble U13 sammen med Marthe Skaug fra Moss. 

Som vanlig spilte Elisa Wiborg og Amanda Niederbach sikkert og stabilt i damedouble U15 og vant en jevn finale mot Moss BK. Elisa fikk i tillegg en bronsemedalje i U15 single. I herresingle A-klassen tok Thomas Malm sølv. De rutinerte herrene Rune Fartum og Lars Harald Ersland fikk en velfortjent bronsemedalje i herredouble. 

I tillegg til 4 kretsmestere vant Haugerud herredouble C-klasse gjennom Erik Myklebust og Waheed Ahmed. C-klassen var ikke en del av KM, men Haugerud Cup. Waheed fikk også en sølvplass i single C-klasse. 

02680.JPGMellom 110 og 120 badmintonspillere var samlet lørdag og søndag i Haugerudhallen for å spille til sammen 210 kamper. Haugerud markerte seg sterkt med en rekorddeltakelse på 27 spillere. 

Til tross for et tett spilleskjema ble kampene avviklet på en god og effektiv måte. Klubben brukte datasystemet CupAssist, noe som gjorde jobben med både trekning og kampvikling mye enklere for turneringsledelsen. 

Det var mange foreldre og medlemmer som bidro sterkt til et vellykket arrangement. Klubbens grand old man Tore Granerud var som vanlig på plass både tidlig og sent og sikret bl.a at deltakere og publikum kunne nyte et bredt kiosktilbud. 02437.JPG

Resultat: 

DDU15: Elisa Wiborg/Amanda Niederbach – 1 plass (Kretsmester)
DSU15: Elisa Wiborg – 3 plass 
HDA: Rune Fartum/Lars Harald Ersland – 3 plass 
HDC: Erik Myklebust/Waheed Ahmed – 1 plass (Haugerud cup) 
HDU13: Finn Moen / Alexander Drzewiecki – 1 plass (Kretsmester)
HSA: Thomas Malm – 2 plass 
HSC: Waheed Ahmed – 2 plass (Haugerud cup) 
HSU13: Finn Moen – 1 plass (Kretsmester) 
MDU13: Finn Moen/Marthe Skaug (MossBK) – 1 plass (Kretsmester)