Junior NM på Frogner gav to medaljer til Haugerud

Haugerud stilte med tre spillere i Junior NM på Frogner helgen 2-4 mai. Her er Elisa og Toheed under åpningsserimonien. Det var Elisa som sørget for Haugeruds medaljer gjennom sølv i mixdouble og bronse i damesingle.

Årets mesterskap junior (U19) på Frogner var et jevneste og beste på mange år. Stor deltakelse og veldig jevnt nivå både i dame og herreklassen hvor flere spillere kunne vinne mesterskapet. Som vanlig gjennomførte Frogner arrangementet på en utmerket måte.

Haugerud stilte med Cecilie Li, Toheed Saeed og Elisa Wiborg. Cecilie er U17 spiller og har to år igjen i juniorklassen. Toheed er siste års U15 og har fire år igjen i juniorklassen. Eldstemann var Elisa Wiborg, siste års juniorspiller og medaljehåp. 

Både Cecilie og Toheed spilte gode kamper, vant flere, men kom ikke helt frem til de avsluttende rundene. Elisa hadde muligheten til å vinne damesingle etter sterke resultater tidligere i sesongen. Men i semifinalen mot UBM vinner Vilde Espeseth fra Kirkenes  så ble det et knepent tap 21-19, 22-20 etter en hard og god kamp. Vilde vant også senere finalen.

I mixdouble gikk det derimot litt bedre enn forventet etter at Elisa med sin makker Carl Christian Mork, Asker BK, beseiret søskenparet Solvår og Sturla Jørgensen fra Karmøy BK i semifinalen. I finalen ble dog favorittene Hege Rikheim og Anders Leirud fra Frogner for sterke. 

Her fra premieutdelingen i mixdouble. Elisa og Carl  helt til venstre. 

Jr NM premieutdeling MD

 

Her finner dere fullstendige resultater.