Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking

Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking

Alle Norges beste spillere i aldersgruppen 13 til 18 år var på plass i hallen under Haugerud ranking U15/U19 helgen 9-11 september. Hallen var tettpakket fra morgen til kveld og stemningen og innsats fra spillerne upåklagelig selvom luften var til dels ubehagelig fuktig og varm.

Årets ranking var den største hittil på Haugerud og vi måtte benytte 6 baner i Oppsal Arena på lørdag for å få avviklet alle de 344 kampene innen rimelig tid. 26 klubber kom på besøk fra hele landet og ialt deltok 142 spillere. Det var et stort apparat i sving for å gjennomføre kampene, telle, dømme, servere mat og håndtere skoleovernatting.

For U19 var turneringen grunnlag for landslagsuttak og søndagens semifinaler og finaler ble gode og spennende. Mange klubber delte premiene mellom seg. Den nordligste var Live Hov Grønbech fra Herøy bk med sin 1. plass i DSU15.

Haugerud stilte med en solid tropp på 15 spillere, 14 av disse i U15. Med det var vi nest største klubb etter Kristiansand. Det var flott innsats av alle og det ble mange gode plasseringer og premier i U15. Aimee Hong og Therese Nguyen stod for de fleste. Her er jentene foran Haugerudfanen med premiene sine.

 

Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking  Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking
 Glade premievinnere i U15 klasser, fv Amund fra Frogner, Danila fra Leksvik, Ludvik fra Nøtterøy, John og Andy fra Haugerud.  Hele premiepallen i MDU19, fv Vera og Markus fra Bergen, Christiane og Karl fra Brodd, Ole Herman fra Sandefjord, Marie fra Frogner, Emma og Mads fra Kristiansand

 

Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking Høyt nivå og tempo under årets Haugerud U15/U19 ranking
 Et glimt av hallen fra dommerkrakken tidlig på fredag ……. Oppsal Arena lørdag formiddag hvor U19 spilte puljekamper i single og double.

Vi takker Stine Loe Jenssen for bruk av bildene.

Her finner du komplette resultater. Besøk også FB siden Haugerud Badminton for flere bilder og kommentarer.