HJERTELIG VELKOMMEN TIL KRETSMESTERSKAP OG HAUGERUD CUP 2012

Trekningen er nå lagt ut. Som annonsert spilles det single på lørdag og double/mix på søndag. Det er meget gledelig med rekorddeltakelse i året KM. Ialt skal det avvikles 156 kamper på lørdag og 114 på søndag. Det betyr ca 11 timer badminton på lørdag og ca 8 timer på søndag. Vi starter kl 09.00 begge dagene.

Alle kamper er satt opp med 25 minutter. Det er ingen slack i kampprogrammet slik at vi er avhengig av at kampene kommer raskt igang for å holde tidsskjemaet. Husk kun 2 minutters forberedelse på banen før det settes igang.

På lørdag så spiller aldersbestemte klasser fra morgenen av. HSC er første voksenklasse og den starter kl 14.25. Vi ber om at de voksne spillerne møter opp i god tid, minst en time før. Erfaringsmessig kan man tjene inn noe tid på ungdomklassene, mens man taper noe i voksenklassene. Derfor er det viktig å komme igang med HSC og HSE foran tidsskjemaet.

På søndag spilles alle mixklassene først før en går over til doubleklassene.

Begge dager starter opprop kl 08.50 slik at de første kampene kommer igang presis kl 09.00.

På lørdag spilles det puljespill i alle klasser unntatt i HSC og HSE hvor det er cup. På søndag spilles det pulje i alle mixklassene. Det er cup i de fleste doubleklasser. Under hele turneringen er det taperen som teller neste kamp. En ball som treffer taket regnes som tapt ball.

Det er noen parkeringsplasser utenfor inngangen til hallen og mange plasser i skolegården på Trosterud skole på baksiden av hallen. For å nå skolegården kjør igjennom parkeringsplassen utenfor inngangen og sving til venstre rundt hallen. Det vil være merket.

Vedlagt er detaljert kjørebeskrivelse til hallen inklusive adressen. Med offentlig transport så ligger Haugerud T-banestasjon kun 150 meter fra hallen. Ta banene mot Ellingsrud. Buss 79 mellom Holmlia og Grorud stopper også utenfor.

Kjøkkensjefen kan melde om at forberedelsene er i rute. I tillegg til de vanlige tingene blir det også varm mat og smakebiter fra fjerne land. Vi håper dette faller i smak.

Hilsen
Øystein Wiborg
Turneringsleder Haugerud IF – Badmintongruppa