Haugerudfargene på pallen i U23 NM

Elisa Wiborg spilte seg frem til en bronsemedalje under U23 NM i Bærum idrettspark i helgen 23-25 oktober. Her til høyre på pallen. Vinner ble Vilde Espeseth fra Kirkenes og sølvet gikk til Thea Johansen fra Sandefjord.

Haugerud stilte tre deltakere i årets mesterskap. Foruten Elisa spilte Toheed Saeed og Cecilie Li. Alle tre spillerne er faste på Haugeruds lag i eliteserien i badminton. Bærum idrettspark er et flott nytt anlegg som dannet en fin ramme rundt arrangementet. DEt er helt tydelig at nivået og bredden i norsk badminton er på vei oppover. Mesterskapet hadde god deltakelse og mange spillere meldte seg på i medaljekampen. 

Elisa tapte semifinalen mot årets mester Vilde Espeseth som også er årets juniormester og har denne sesongen vært den beste av damespillerne i landet. I mixdouble var Elisa en hårsbredd fra medalje etter tap 23-21 i avgjorende sett i kvartfinalen med makker Carl Christian Mork fra Asker. En thriller av en kamp som bølget frem og tilbake i lang tid. 

Toheed og Cecilie gjorde også en god innsats ved å vinne flere av sine førsterunde kamper. De er fortsatt U17 og U19 spillere slik at de har mange år igjen i U23 sammenheng.