Haugeruddominans i seriespillet i Oslofjorden badmintonkrets

Haugeruddominans i seriespillet i Oslofjorden badmintonkrets

Haugerud har mange lag med i årets seriespill og ligger langt fremme etter at over halve seriespillet er ferdig. Her er en statusrapport fra alle lagene. Bildet er av eliteserielaget under storrunden i Moss 25-26 januar.

Eliteserien
Etter en meget spennende storrunde i Moss med seier 6-4 over Kristiansand i siste kamp kapret laget 4 plassen på tabellen og er klare for å spille om NM medaljene i sluttspillet 18-19 april. Vi gleder oss.
1. divisjon

Haugerud er blant favorittene i år og har til nå tatt tre fine seire på tre kamper og ligger med det som nr 2 på tabellen med 11 poeng. Øverst er Bærum med 12 poeng på fire spilte kamper. Haugerud har allerede møtt lederlaget Bærum og kombilaget Trømsø/Hammerfest som er på tredjeplass, og vunnet begge. Det blir derfor spennende å se om laget kan gå ubeseiret gjennom grunnspillet. I forrige sesong avsluttet laget kun ett poeng bak Vestre Aker som så rykket opp til eliteserien.

2. divisjon
Her er grunnspillet delt mellom to puljer. Haugerud suste gjennom grunnspillet uten tap og de to første kampene er spilt i sluttspillet. Her er det meget jevnt mellom de 6 lagene i toppuljen, men Haugerud leder med knappe ett poeng foran Asker og Bygdø.
Oslofjordserien
Også her viser Haugerud sin styrke og vant grunnspillet etter å ha gått ubeseiret gjennom de 6 kamper som er avviklet. Det var opprinnelig 8 lag i serien, men det ble syv etter at ett lag trakk seg.
U15
I U15 er det fem lag med og det spilles dobbelt serie. Etter at nesten halvparten av kampene er avviklet er Haugerud ubeseiret med 6 poeng etter 3 kamper. Her blir trolig kombilaget Moss/Bygdø den sterkeste konkurrenten. De er også ubeseiret, men etter to kamper.
U13
Her har vi et meget ungt lag som spilte seg frem til en fin fjerde plass i grunnspillet. Det betyr at de får en stor utfordring når de skal møte de beste lagene i sluttspillet i april.
Klubbserien
I klubbserien spilles lagkampene på kveldstid i treningstiden hos de klubber som deltar. Her er det delt i en barne- og ungdomsavdeling og en voksen avdeling. Fokus er få spilt kampene i en litt uformell setting. Det gjør den spesielt fin for nybegynnere og litt øvete spillere. I årets serie deltar Lambertseter, Haugerud, Sangam, Vestre Aker og Strømmen.