Haugerud U13 og U15 på god vei mot landsfinalen

Det var en ny stor lagspillhelg 21-22 januar. Alle de 8 haugerudlagene var i sving. U13 og U15 lagene gikk ubeseiret gjennom helgen og leder nå i hver sin klasse. 1.divisjonslaget fulgte opp i samme stil og er også ubeseiret så langt i sesongen. Nå gleder vi oss til seriefinalen for alle divisjoner 25-26 mars.

U13 møtte tabell toer Vestre Aker og Bærum i helgen. De stilte med flere nye spillere på laget, men likevel halte de i land to relativt klare seire. Det viser at bredden er utmerket. Laget er ubeseiret i årets sesong og topper tabellen foran et kombinasjonslag fra Asker og Bygdø.

U15 spilte bare en kamp i helgen mot Sandefjord og tok en klar  8-0 seier. De topper også tabellen 2 poeng foran Bygdø.

Vårt beste seniorlag i 1.divisjon fortsetter å imponere med to nye seire. De leder nå med 11 poeng foran Moss på annenplass. Kvalifiseringsplassen til eliteserien ser sikker ut.

I 2. divisjon spilte vi to jevne kamper som endte med tap 5-3 mot Horten og Bærum. Laget ligger midt på tabellen. Osloseriens fire lag spilte også, men der er resultatene enda ikke kommet. Før denne runden ledet Haugerud 3 laget.

Alt i alt en fin-fin lagseriehelg hvor Haugerudlagene på ny viste solid innsats. Det blir spennende under seriefinalen 25-26 mars. Hold av datoen allerede.