Haugerud topper flere serier etter siste runde før jul

Haugerud topper flere serier etter siste runde før jul

Siste lagseriehelg 10-11 desember var det 6 haugerudlag i sving, alle lag bortsett fra 1. og 2 divisjon. Uken før ble det også avviklet kamper på ukedagene samtidig som nybegynnerserien også var i sving. Det var morsomt å se flott innsats, mange fine kamper og gode resultater.

Våre U13 og U15 lag har begge ambisjoner om å kvalifisere seg for landsfinalen på slutten av sesongen. Etter helgens spill topper begge lag sin tabeller og ligger derfor godt an for å nå dette.

U13 møtte Sandefjord og et kombinasjonslag Bygdø/Asker og vant to klare seire. Etter 4 lagkamper uten tap topper laget tabellen sammen med Vestre Aker som også er ubeseiret. Haugerud er foran med bedre “målforskjell”. Se U13 tabellen.

U15 møtte Bygdø og Frogner vant klare seire og er ubeseiret så langt etter 4 kamper. De topper tabellen med 8 poeng. Neste lag har 4 poeng men med en kamp mindre spilt. Se U15 tabellen.

I Osloserien var det fire lag i aksjon. På bildet er det Arne Kristian og Bengt fra Haugerud 3 med ryggen til som spiller double mot Fredrikstad. Etter 7 serierunder topper Haugerud 3 tabellen med 21 poeng knepent foran Fredrikstad 1 og Haugerud 4 begge på 19 poeng. Tamil Sangam 1 ligger så like bak der igjen. Haugerud 5 og 6 ligger også fint an midt på tabellen. Se Oslofjord tabellen.

I tillegg så leder 1 divisjonslaget sin serie soleklart med 5 seire av 5 mulige, mens 2 divisjon ligger midt på tabellen. Vi går en spennende vår i møte i divisjonsspillet.

Nybegynnerserien har spilt mange runder i høst. Det er et flott måte å spille sine første kamper for helt nye spillere. Man lærer reglene på en fin måte, man blir vant til å spille kamper i trygge omgivelser og det gir også fin variasjon fra treningen.

Neste runde i serien er allerede 21-22 januar. Da ser vi frem til mange nye spennende oppgjør. NB! Alle seriene vil i år ha et sluttspill. Disse kampene står ikke i portalen enda. Sluttspill vil for alle serier foregå helgen 25-26 mars. Merk denne i kalenderen allerede nå.