Haugerud til topps i damesingle i U19 ranking i Stavanger

Elisa Wiborg vant damesingle under U13-U19 ranking turneringen i Stavanger denne helgen (9-11 nov). I double ble det en tredjeplass sammen med makker Maria Stenrud fra Frogner IL. Her er Elisa i en pause under en kamp sammen med gode støttespillere.

Elisa var førsteseeded i turneringen og fikk en ganske lett vei gjennom puljespillet med to klare seire over en jente fra Sandefjord og en fra Askøy utenfor Bergen. Kvartfinalen var en jevn og vanskelig kamp mot Åsne Lund fra Grong, men det ble seier til slutt i to sett 21-19, 21-14. Semifinalen mot Kristina Dåsnes fra Kristiansand var nok Elisas beste kamp med en meget spennende avslutning av andre sett hvor spillerene fulgte hverandre tett. Sifrene ble 21-11, 21-18. I finalen mot Marlene Wåland, også fra Kristiansand, tok Marlene ledelsen ved å vinne første sett 21-14. Men Elisa kom tilbake og vant andre 21-15. I det siste fikk Elisa tidlig et klart overtak og vant 21-4. 

Stavanger ranking Elisa og Arild mix

 I double spilte Maria og Elisa seg opp i løpet av turneringen og gjennomførte sin beste kamp i semifinalen mot Åsne Lund og Aina Moum fra Grong. I andre settet ledet de lenge før grongjentene tok de siste poengene og vant settet 21-19. Aina og Åsne vant etterpå finalen også. 

I mixdouble møtte Elisa og Arild Mevatne fra Karmøy favorittene Sturla Jørgensen Karmøy og Hege M. Ulstein fra Bergen. Etter en jevn og  god kamp måtte de gi tapt med sifrene 21-18, 21-19. Hege og Sturla vant senere klassen. Til venstre er Elisa og Arild i aksjon.