Haugerud spiller i 1. divisjon neste sesong

Tross god kjemping greidde dessverre ikke elitelaget vårt å beholde plassen i eliteserien. Det var resultatet etter årets sluttspill i Kristiansand 5.april. Etter tre år på øverste nivå må vi derfor spille i 1. divisjon neste sesong.

Årets elitelag bak fra venstre Kari, Markus, Man, Håkon, Thomas. Foran fra venstre Charlotte, Elisa og Berit. Johannes var ikke med da bildet ble tatt. 

I Kristiansand møtte vi først Bergen. Lagene fulgte hverandre tett gjennom kampene hvor Bergen hadde sin styrke på herresiden, mens Haugerud var best blant damene. Etter singler og doubler stod det 5-3 til Bergen og Haugerud måtte derfor vinne begge mixene. Det ble en spennende avslutning, men Bergen ble for sterke i førstemixen pg det ble tap 6-4 

I siste kamp mot Grimstad kom vi litt mer på etterskudd i starten og Grimstad gikk raskt opp i 5-2 ledelse. Det betydde at Haugerud måtte vinne de siste tre kampene med 2-0 i sett. Da Grimstad så vant annet sett i damedouble var lagkampen avgjort og de kan spille kvalifisering for neste års eliteserie. 

Vårt 1. divisjonslag kjemper med Moss om tredjeplassen i serien. Det viser at bredden i Haugerud er stor og mulighetene for raskt opprykk god. 

Alle de andre Haugerudlagene bortsett fra 3.divisjon har også spilt denne helgen. Resultatene derfra er ikke kommet enda, men det kommer vi tilbake til i en egen artikkel.