Haugerud spiller i 1 divisjon neste sesong

Vårt beste mannskap spilte en tett og spennende kvalifisering til eliteserien 16 april. Haugerud var vertskap og Frogner IL og Bergen BK kom på besøk til Haugerudhallen. Her er det herredouble mot Bergen, i forgrunnen Pål Endre og Toheed og i bakgrunnen Simen og Ram.

Her er lagleder Markus Haukebøes rapport fra kampene. 

 

Snipp snapp snute…….   så var eventyret ute

Etter en tett og spennende kvalikrunde der vi møtte Frogner og Bergen er det klart at vi må belage oss på neste sesong i 1. Divisjon.

Frogner stilte med et sterkt og jevnt lag, og tok rene seiere mot både Bergen og oss. Elisa tok hjem seieren i sin damesingle, men ellers gjorde Frogner rent bord mot oss og tok seieren komfortabelt 9-1.

 

Eliteseriekvalikapril.jpg Eliteseriekvalikapril2.jpg 
 Damedouble mot Bergen, Elisa og Cecilie. I bakgrunnen en liten pause i herredouble med Pål Endre og Toheed.   Damesingle mot Bergen. I forgrunnen Berit og i bakgrunnen Elisa. Imellom forbereder Bergen seg til herredouble. 

  

Dagens siste oppgjør mot Bergen sto om den siste plassen i eliteserien. Begge lag sto uten poeng, men siden Bergen hadde 2 seiere mer mot Frogner måtte Haugerud vinne 6-4 eller mer.

Bergen imponerte med unge, gode og egenutviklede spillere som leverte solide kamper. Allerede etter singlene var vi under press, og lå under 1-4. Igjen leverte Elisa varene og tok sin kamp i en jevn 3-setter, mens våre andre utøvere kom til kort.

Pål Endre og Toheed tok en sterk herredouble, men etter andre herredoublekampen var resultatet klart, og Bergen hadde de nødvendige 5 kampene for å sikre opprykk.

Vi gratulerer Bergen og Frogner med resultatene og ønsker de lykke til i eliteserien. Haugerud kommer sterkt tilbake senere:)

Sportslig hilsen

Markus Haukebøe
Lagleder