Haugerud ranking U15/19 – Gode resultater på hjemmebane

Haugerud ranking U15/19 – Gode resultater på hjemmebane

Det ble mange pallplasser da hele badminton Norge samlet seg på Haugerud for årets første rankingturnering helgen 31/8-1/9, denne gangen i U15 og U19 klassen. Blant Haugerudspillerne var Aleksandrs Jakovlevs best med seier i alle tre kategorier.

Det var stor deltakelse i årets turnering og spillerne kom fra alle landets kanter, 142 spillere fra 36 klubber. Også noen skarpe svensker hadde tatt turen over grensen til Haugerud for å prøve seg mot Norges beste. Den store deltakelsen gjorde at man måtte spille i to haller på lørdag, i Haugerudhallen og i Ellingsrudhallen på i alt 13 baner. På søndag var alle samlet i Haugerudhallen og var tettpakket rundt banene og på tribunen.

I  U15 gjorde Haugeruds Aleksandrs rent bord og vant alle kategoriene med makkere fra hhv Bygdø i herredouble og Vestre Aker i mixdouble. Aleksandrs er første års U15 spiller og meget lovende. Flere av de andre U15 Haugerud spillerne spilte mange gode kamper og det ble også en pallplass til på Haugerud med Mathias Wong i mixdouble sammen med makker fra Oppegård IL. I damedouble ble det også en kvartfinale med Sofie Reistadbakk med makker fra Moss.

Mathias og Emilie fra Oppegård fikk andreplass, mens Aleksandrs og Nicoline fra Vester Aker tok seieren i mixdouble.

Vår beste U19 spiller Aimee Hong måtte melde forfall pga sykdom, men Haugerud har en god bredde og vi tok med oss flere fine plasseringer.  Både Theodor Fjelldal og Victoria Zhang fikk to tredjeplasser hver i double og mixdouble. Theodor med makker fra Karmøy i double og sammen med Victoria i mix. Victoria spilte med klubbvenninne Sofie Aamodt i damedouble. Karianne Zhang kom til to kvartfinaler i single og damedouble med makker fra Leksvik.

Sofie og Victoria fikk andreplass i damedouble. Her sammen med vinnerne Jenny fra Frogner og Live fra Herøy.

Selvom spillerne våre er i fokus er hele klubben i bevegelse når en slik stor turnering skal arrangeres. Spesielt når man må spille i to haller som krever dobbel bemanning i sekretariat, banevedlikehold, telling og kiosk. Haugerudkiosken utmerket seg igjen og serverte flere ulike varmretter i løpet av dagen så alle spillerne fikk noe godt og næringsrikt å spise. Det er mange frivillige som fortjener en stor takk etter solid innsats i løpet av helgen.