Haugerud med solid tropp til Moss julecup ranking

Haugerud med solid tropp til Moss julecup ranking

Haugerud var tredje største klubb med 17 spillere under Moss julecup norgesranking og U15 ranking 11-13 november. Det var kun norges største klubb Kristiansand og arrangørklubben som var foran oss. Spesielt gledelig var det med den store troppen av U13 og U15 spillere som prøvde seg mot de beste U15 spillerne i landet.

Det ble mange og tøffe kamper på våre unge spillere. Mange kom seg igjennom puljespillet og inn i sluttspillet i ulike kategorier.

Vi hadde tre spillere, Therese, Aimee og John i grand prix klassen i single hvor de 8 øverste på rankinglisten møtes i en egen turnering. Her var det Therese som gjorde det skarpest etter to seire i gruppespillet og var millimeter fra sluttspill blant de fire beste.

På forsidebildet er det John og Andy som gleder seg over tredjeplassen i HDU15 etter mye fint spill. Her ble U13 paret Thomas og Mathias nr 5 etter å ha tapt for en av finalistene i kvartfinalen.

Haugerud med solid tropp til Moss julecup ranking  Haugerud med solid tropp til Moss julecup ranking
 U13 paret Mathias og Delia slo godt fra seg i MDU15. Men måtte gi tapt for Amund (Frogner) og Aimee (Haugerud) i semifinalen. Amund og Aimee tapte finalen etter en jevn kamp med sifrene 21-16, 21-19  Therese og Aimee kan glede seg over 2. plass i DDU15 etter en spennende 3-setts finale mot et par fra Sotra utenfor Bergen. Delia i midten var nær med å nå finalen i DSU15 etter 3-setts tap i semifinalen mot Maya Kjellen fra Sverie. Maya vant etterpå finalen lett i to sett.

 

Best denne gangen blant seniorene var Elisa med tredjeplass i mixdouble sammen med Carl Christian Mork fra Asker. I semifinalen møtte de et kombinasjonspar fra India og Malaysia hvor herrespilleren tidligere har vært ranket blant de 50 beste i verden. Paret var førsteseedet i Norwegian International helgen etter. Elisa og Carl gjorde en hederlg innsats, det ble mye spill med sifrene 21-10, 21-12. Under er en liten videosnutt hvor det norske paret avgjør ballen raskt ved servemottak.