Haugerud markerte seg under Kristiansandsrankingen

Haugerud stilte med 7 spillere under KBK rankingen 11-13 september. Det ble spilt U13, U17 og senior elite og vi hadde med spillere i alle klasser. Toheed Ahmed dominerte i U17 med å spille seg frem til tre finaler, men også andre andre viste seg bra frem. Her er Mathias Hong og Thomas Fjellheim som stolt viser frem pokalene for seieren i U13 herredouble.

 

KBK ranking Toheed i Hallen 1  

I U17 så vant Toheed herresingle og mixdouble sammen med sin fastearrow10x104.png partner Frida Hamang fra Bærum. I double ble det finaletap sammen med makker Christoffer Hamnes fra Moss. Aimee Hong, Therese og John Nguyen debuterte i U17 som første års U15 spillere. De slo likevel godt fra seg og kom videre fra puljespill til sluttspillet. 

I U13 markerte våre to gutter seg sterkt. Utover seieren i double så  ble det andreplass til Thomas og tredjeplass Mathias i mixdouble. I single ble det to knepne og litt sure tap i kvartfinalen. 

Elisa Wiborg og Cecilie Li forsvarte Haugerudfargene i eliteklassen for senior. Elisa kom lengst av de to med kvartfinaletap i single og mix med minst mulig marginarrow10x103.png etter lange tresetts kamper. 

Badminportalen har de komplettearrow10x102.png resultatene