Haugerud markerte seg sterkt i Asker og Djerv (Bergen) ranking

Haugerud markerte seg sterkt i Asker og Djerv (Bergen) ranking

Haugerud stilte med solide tropper på over 10 spillere både i Asker (U13/senior) og Bergen (U17X) og kunne komme hjem med både seire og mange pallplasser i den harde konkurransen. Her er det Elisa og Sturla som gleder seg over pallplassene i Asker ranking.

Asker ranking, haugerudspillere på hver sin side av nettet i avgjørende puljekamp i damedouble. Elisa nederst til høyre og Malin lengst bak

Under norgesranking i Asker dominerte Haugeruds seniorspillere stort og vant alle kategorier bortsett fra herresingle. Sturla F. Jørgensen gikk til topps i herredouble med makker Carl Chr. Mork fra Asker og mixdouble med makker Emilie Hamang fra Bærum. Begge finalene var rene thrillere som ble vunnet med knappest mulig margin. Elisa Wiborg fulgte opp med seier i damesingle og damedouble med makker Stine Andersen fra Moss. Singleseiren var ganske klar, men doublen ble avgjort med 21-19 i avgjørende sett. Hun fulge også opp med andreplass i mixdouble med Carl Chr Mork fra Asker.

I mixdouble semifinaler var det 4 haugerudspillere på banen samtid. Pål Endre Pedersen og Malin Andersson tapte mot Sturla og Emilie og fikk en fin tredjeplass.

Haugeruds store tropp på vei til Bergen og Djerv ranking.

I U13 stite 5 gutter og 1 jente fra Haugerud. Det var vanskelig å komme videre fra puljespillet i den harde konkurransen da bare vinneren gikk videre. Men det ble mange fine kampe og god erfaring å ta med seg videre for de av spillerne som har vært med på få slike turneringer. Lengst av våre kom Aleksandrs Jakovlevs med en kvartfinale i single (tap i jevn 3-setter) og Mathias Wong med 8-dels også i single. Mathias sammen med Armand Bruun greide en fin 6-plass i double.

I Bergen U17X ranking stilte Haugerud med halvparten U15 spillere og halvparten U17 spillere. De 8 spillerne på rankinglisten spiller en egen singleturnering, såkalt Grand Prix. I damesingle var 3 av 8 spillere fra Haugerud og det var den yngste Delia Murtazalieva, førsteårs U15 spiller, som imponerte mest med å slå flere av norges beste U17 spillere i puljen. Dessverre ble Delia syk natt til søndag og måtte gi WO i semifinalen og etterpå også i semifinalen i damedouble. I Grand Prix tok Karianne Zhang en fin 6 plass like foran sin lagvenninne Aimee Hong.

I damedouble var Aimee Hong og Therese Nguyen tilbake på pallen etter å ha spilt seg frem til en fin finale. Der ble det tap mot sesongens dominerende par Emilia Norberg, Sandefjord og Sofia Mascali, Bergen. Flere av våre unge U15 herrer spilte mange jevne puljekamper i HSU17A og best ble Thomas Fjeldheim som vant sin pulje. I 8-delsfinalen møtte han vinner av klassen, Kevin Elson, Kristiansand og der ble det tap etter en god kamp.

I DSU17A ble Therese Nguyen den beste med semifinaleplass. Her ble Elise Jelsness, Bygdø for sterk. U15 spilleren Victoria Zhang fulgte fint opp med en kvartfinaleplass. I herredouble ble John Nguyen og Andy Hang best med en kvartfinaleplass og i mixdouble ble det 3dje plass til Aimee Hong med makker Amund Huus, Frogner.

Fullstendige resultater med alle Haugerudspillere finner dere på  Asker ranking og Djerv ranking.