Haugerud markerte seg i Hamarturneringen

Haugerud stilte med en 6 unge og 3 voksne spillere på Hamar sist helg og fikk både klasseseire og mange spillere til sluttspillet.

Det ble spilt single, double og mixdouble. Flere av de unge overnattet på Hamar og vi hadde en hyggelig kveld på Peppes på lørdag.

Finn Moen ble best fra Haugerud med seire i alle klasser han deltok i. U13 spilleren stilte i U15 klassen og vant den etter en finale mot Ross Ellingsen fra Frogner. I double U13 spilte han og Alexander sammen og vant på samme måten som i KM. I mix U13 ble det seier sammen med Marthe Skaug fra Moss.

Elisa, Amanda og Sverre kom til sluttspillet i sine klasser og Amanda fikk en 3dje plass i U15. Sammen med Elisa ble det andre plass da de måtte gi tapt for det sterke Frognerparet Hege Rikheim og Maria Stenrud. I mixdouble spilte begge jentene med makker fra Frogner og kom til semifinalen. Toheed slo godt fra seg i U11 med to seire og to knepte 3-setts tap.

Gamlekara vartet opp med doubleseire i A klassen og C klassen. Rune og Lars ordnet klasse A, mens Waheed vant C klassen sammen med makker fra Nordbyhagen.