Haugerud dominerte U13 klassen på Karmøy ranking

To førsteplasser, to andreplasser og en tredjeplass ble fasiten etter årets U13 ranking på Karmøy. Her ser dere Mathias tv og Thomas i en pause under finalen i double hvor de får gode råd av Kim.

Thomas Fjeldheim og Mathias Hong tok gull i double etter en klar seier i finalen mot Kristiansandsparet Mattias Mørk og Tobias Tønnesen med sifrene 21-9, 21-10. Mathias tok gull i mix med Delia Murtazalieva fra Bygdø etter 21-19 i tredje og avgjørende sett mot Thomas som hadde Lisa Olsen Berg fra Frogner som makker. I singel tok Mathias sølv etter tap mot topprangerte Kevin Elson fra Kristiansand 15-21, 11-21. Thomas tok bronse etter semifinaletap mot nevnte Elson med settsifrene 13-21, 18-21.

Theodor Jenssen og Theodor Fjelldal. leverte også sterk innsats og veldig gode kamper mot høyt rankede spillere i singel, men marginene var ikke med gutta i de avgjørende situasjonene og dermed ble det ikke avansement fra gruppespillet denne gangen.

Karmyranking2.jpg Karmyranking3.jpg 
 Mathias og Thomas til høyre sammen med de andre parene som fikk premier i herredouble Glade premievinnere etter finalen i mixdouble. Det var Mathias og Delia til høyre som trakk det lengste strået etter en meget jevn kamp.