Haugerud beste klubb i Ungdommens badmintonmesterskap (UBM2020)

Haugerud beste klubb i Ungdommens badmintonmesterskap (UBM2020)

Det ble en utrolig medaljefangst av Haugerudspillerne under årets UBM i Kristiansand 31/1-2/2 hvor 195 spillere fra 36 klubber fra alle kanter av landet hadde samlet seg. I hard konkurranse med vertsklubben Kristiansand BK ble Haugerud beste klubb i U17, mens Kristiansand slo oss hårdfint i U15 slik at vi der måtte ta til takke med 2. plassen. I fjorårets UBM på hjemmebane ble Haugerud beste klubb i U15 og nr 4 i U17. Så dette er all time high for klubben.

UBM holder stand som den største ungdomsturneringen i badminton for U15 og U17 klassene. Her møtes topp og bredde i skjønn forening og selvom det kjempes knallhardt om medaljene så er arrangementet også i stor grad en massemønstring for unge spillere fra hele landet hvor det sosiale samværet er meget viktig.

Haugerud stilte med en solid og fin tropp på 14 spillere. Noen var “førstereis” på et slikt arrangement, mens andre stilte med mye erfaring og favorittstempel. Alle leverte kjempeflott innsats og det var stadig røde Haugerudtrøyer å se på banene. Haugerudspillere kom på pallen i 7 av 10 kategorier, der vi ikke kom på pallen var det spillere enten i kvartfinaler eller 8-delsfinaler. Det tyder på solid bredde i klassene.

Delia, trener Sondre og Mathias med sine medaljer, premie for beste dame- og herrespiller i U17 og premie for beste klubb i U17.

Medaljefangsten var fantastisk. Samtidig kapret Haugerud premien for både beste herrespiller og damespiller i U17 klassen. I U15 klassen ble Aleksandrs kåret til beste herrespiller. På banketten ble det utdelt en  uhøytidlig pris som beste trener. Her var Sondre nominert og selvom han klart ufortjent ikke fikk den ,så skal Sondre og resten av trenerteamet ha en stor takk for å ha trent disse spillerne gjennom mange år.

Blant medaljistene gjør Delia gjør rent bord og får trippel gull. Hun vinner damedouble sammen med Karina fra Kirkenes og mix sammen med Mathias Hong (Haugerud). Mathias gjør også rent bord og vinner 2 gull av 2 mulig, ettersom han ikke deltar i singel. Thomas vinner herredouble kategorien sammen med Mathias, og de har vist over lengre periode at de spiller godt sammen.Thomas får også en bronsemedalje i mixdouble sammen med Elise fra Bygdø, der de taper en tett semifinale. I damedouble sto det 3 Haugerudspillere i finalen, der Delia gikk seirende ut mot lagvenninne Sofie og Victoria. Haugerud  tar både gull og sølv i damedouble.

 

 

Aleksandrs mottar premien som beste herrespiller i U15 sammen med Katja fra Bergen som blir beste damespiller

I U15 klassen er det spesielt Aleksanders som gjør en super innsats! Han får gull, sølv og bronse under årets UBM som førsteårs. Gull i herresingel der han har vist gjennom hele sesongen at han er utrolig sterk! Sølv i herredouble med Haakon fra Bygdøy og bronse i mix sammen med Nicoline fra Vestre Aker. Mathias Wong følger opp med bronse i herredouble med Christer med Mandal.

Alt i alt en uforglemmelig helg for oss fra Haugerud. Alle resultater finnes på badmintonportalen og det er lagt ut mange bilder på vår facebook og instamgram kontier.