God stemning under årets Haugerud ranking

Med nesten 300 kamper gav den store deltakelsen grunnlaget for en spennende og intens turnering. Haugeruds Elisa Wiborg stakk avgårde med seier i DSU19X i kamp med de beste juniorene i landet.

Til årets Haugerud ranking 14-16 mars kom det 128 spillere fra 24 klubber. De representerte alle  landsdeler, fra Hammerfest og Kirkenes i nord til  til Kristiansand og Mandal i sør. Meget gledelig at så mange ville ta turen til oss. Med alle de beste juniorene og U13 spillerne til stede ble det mange gode og spennende kamper med topp innsats. 

Nytt av året var projisering av banenr, kampnr og spillere på kortveggen i hallen. Her kunne spillere, ledere, foreldre og tilskuere til enhver tid holde oversikt over hvem som spilte hvor. Haugerud skole stilte seg også velvillig til skoleovernatting og 30 spillere og ledere fra Kristiansand benyttet seg av tilbudet. 

I U13 var trønderne fra Leksvik og Kolvereid langt fremme i de fleste klassene. U19 var det litt mer variert hvor flere klubber var med å dele på de øverste plassene. 

Haugerud stilte med 13 spillere, en sterk økning fra ifjor. Vi oppnådde en flott seier ved Elisa Wiborg i DSU19X, en tredjeplass ved Toheed Saeed i HSU19 og en femteplass ved Aimee Hong i DSU13. Selvom ikke de andre ble premiert så viste de godt spill og topp innsats i alle sine kamper.  

 

HaugerudrankingElisab.jpg HaugerudrankingAime5plassDSU13.jpg 

Elisa får råd fra trener Rune Fartum midtveis i semifinalen i DSU19X mot Natalie Syvertsen fra Moss. 

 

Aimee i midten gleder seg over 5.premien i DSU13. Her flankert tv. av Tore Granerud, Ina Stenkjær fra Leksvik, Astrid Madsen fra Nøtterøy og turneringsleder Øystein Wiborg. 

Her er link til fullstending resultater. Fotografier av Elisa tatt av Valera Patotskij, Akers Avis.