God stemning i hallen under årets kretsmesterskap

Det ble mange tettpakkete timer med badminton i hallen under årets kretsmesterskap for Oslofjordens badmintonkrets 6-7 desember. Stemningen var god og spillere fra mange klubber ble kretsmester. Haugerud fikk også sine kretsmestere og var mesterskapets klubb med flest deltakere.

Ialt 240 kamper ble spilt fordelt på 130 spillere og det var mye god badminton å se både i KM klassene og i Haugerud Cup. Haugerudkiosken var travel hele helgen med mye godt av frukt, kaker, rundstykker, baguetter, vafler etc. samt en solid varmrett hver dag.

Haugeruds kretsmestere denne gangen kom i damesingle hvor Cecilie Li vant en spennende finale over klubbvenninnen Berit Thyness. I U13 klassen dominerte haugerudspillerne og tok alle mesterskapene bortsett fra i herresingle.

• DSU15: Sølv Aimee Hong
  • DS: Gull Cecilie Li, sølv Berit Thyness. Cecilie er U19 spiller, men vant seniorklassen.
  • HS: Bronse Toheed Saeed, Toheed er U17 spiller, men  holdt godt følge med de beste seniorene.
  • HD: Sølv Richard Wasell/Simen Lian Hansen
  • MD: Sølv Elisa Wiborg med makker Carl Chr Mork, Asker

Haugerud Cup (C klasse for seniorspillere)

• HS: 3 plass til Bengt Jonsson og Muhammad Shakor
  • HD: 1 plass Muhammad Shahid/Muhammad Shakor, 2 plass Tehmurai Ifzai/Waseem Ahmed Warrich, 3 plass Arne Kristian Helgestad/Bengt Jonsson
  • MD: 1 plass: Kim Hong med makker Naida Murtazalieva, Bygdø,  2 plass Renate Visnes/Arne Kristian Helgestad

Se her for fullstendig resultater med alle kamper som ble spilt.