God stemning i hallen og masse god badminton under Haugerud cup

God stemning i hallen og masse god badminton under Haugerud cup

Det ble mye fin førjulsbadminton i Haugerudhallen under Haugerud cup 9.-10. desember. Hallen var fylt med spillere fra lørdag kl. 9 til søndag kl. 19. Vertsklubben stilte med i alt 70 spillere hvor flere deltok på sin første turnering.

Haugerud cup er siste ordinære turnering før jul og vi er glade for at så mange som 210 spillere fra 24 klubber tok seg tid til å spille og mosjonere i Haugerudhallen i førjulstiden. Som vanlig i en slik breddeturnering var det stor forskjell i alder og nivå, fra nybegynnere helt ned til 7 år, konkurransespillere i A klassen til til eldre mosjonister som har glede av å trimme med sporten. Det er det som gjør en slik turnering spesiell, her kan alle delta på samme arrangement og dele gleden med å jakte på fjærballer!

Det ble to lange dager i hallen. Ca 24 timer kontinuerlig spill på 6 baner var nødvendig for å gjennomføre de 317 kampene i programmet, fordelt på 13 timer på lørdag og 11 timer på søndag. Det var meget god stemning og godt med folk i hallen hele tiden, spesielt på doubledagen på søndag var det meget fullt både på tribunen og nede på hallflaten. Kioskgjengen holdt koken med servering av varme og kalde retter begge dagene, to varmretter, bagetter, toast og alle andre kioskvarer ble tilbud tørste og sultne spillere. Sekretariatet og banemannskapet jobbet jevnt for å holde hallen ryddig og sørge for at tidskjemaet holdt gjennom hele helgen. Det ble en tøff jobb denne gangen, til tross for iherdig innsats sørget de mange mange jevne kamper for at man avsluttet begge dagene litt etter skjemaet.

Med nybegynnerprofil i aldersbestemte klasser var dette første møte med en ordentlig turnering for mange av de yngre spillerne. Vi håper det gav mersmak og at alle kommer tilbake senere! Et slikt arrangement krever også stor frivillig innsats og for mange foreldre var det også første møte med turnering og hvilke oppgaver som er nødvendig for å få turneringen til å flyte godt.

Det var ingen premie i år for den gjestende klubb med flest deltakere, men i den uoffisielle konkurransen gikk Klemetsrud IL av med seiren med 23 spillere foran OSI med 20. Groruddalklubbene Sangam IL og Stovner BK stilte også godt opp med hhv 10 og 13 spillere.

Haugerudspillerene tok godt for seg av premiebordet og gikk til topps i flere av kategoriene. En rask opptelling viser at det ble 10  førsteplasser på vertsklubben pluss flere annen og tredjeplasser. Vi kan ikke nevne alle her, men henviser til resultatene på Badmintonportalen. Men her er noen eksempler på glade premievinnere 🙂

 

Full aktivitet på alle baner på søndag under doubler.
Elisa og Malin til høyre vinner DDA. Helene (OSI) og Nancy blir nr 2

Deep og Carl, begge med Haugerudtrøye, blir nr 2 i HDA og nr 2 og 1 i HSA. Til venstre Andy, gammel haugerudspiller, men nå OSI som vinner HDA sammen med Jiawen fra Bærum

Barath og Vaibhav vinner HDC
Filip og Prakash vinner HDU17C
Mads og Janna nr 2 i MDU19C

 

Søstrene Sania og Wania vinner DDU19C
Ebbe og Sivasanger nr 2 i HDD