God innsats under U15 Frogner ranking

Alle de tre Haugerudspillerne kom til sluttspillet i Frogner ranking 4-6 september. Best ble Elisa som kom til finalen i mixdouble sammen med Lars fra Frogner.

Til turneringen kom de beste spillerne i klassen fra hele landet. Amanda, Finn og Elisa stilte fra Haugerud og fikk oppleve mange harde og jevne kamper. Ialt 108 spillere fra 23 klubber deltok i de to klassene U15 og U19.

I single kom alle 3 videre til sluttspillet og Finn og Elisa kjempet seg frem til kvartfinalen hvor de tapte hhv mot Petter fra Klæbu og Thea fra Nøtterøy. Thea vant til slutt jenteklassen. Amanda møtte Hege i 16-dels finalen og gav henne hard kamp i to jevne sett. Hege fikk bronse til slutt.

I damedouble spilte Elisa og Amanda seg fint frem til semifinalen hvor de møtte Sigrid fra Hamar og Marthe fra Moss. Etter en lang 3 settskamp ble det tap 21-18 i siste sett. Det var nære på å bli finaleplass. I mixdouble tapte Finn sammen med Marthe i semifinalen mot Christine og Fredrik fra Moss som til slutt slo Elisa og Lars i finalen. 

Les mer om turneringen her.