God innsats fra Haugerud i U17/NR i Moss

Haugerud hadde ialt 10 spillere med i U17 og senior Norgesranking i Moss 22-24 november. Det var god innsats over hele linjen. De beste denne gangen ble Elisa Wiborg med tredjeplass i DSE og MDE og Toheed Saeed med tredjeplass i HSU17 Grand Prix. Bilde viser Elisa med makker Sturla Jørgensen fra Karmøy BK i mix.

Toheed, som er siste års U15 spiller, greidde seg meget bra gjennom puljespillet i Grand Prix og kom på 2. plass i puljen. I semifinalen møtte han U17 landslagsspiller Carl Christian Mork fra Asker som ble litt for sterk. Blant U17 spillerne så vant både Amanda Bonesmo og Cecilie Li sine puljer og avanserte til sluttspillet. Her tapte den første kampen knepent i tre jevne sett. Flere av de andre guttene vant kamper i puljespillet, men ingen greidde å avansere til sluttspillet. 

Elisa møtte Helene Abusdal fra Kristiansand BK i semifinalen i damesingle. Helene er ranket som nr 2  i Norge og ble litt for sterk i kampen og vant 21-14,  21-17. Men Elisa var mye nærmere nå enn da de møttes i eliteserien i februar. I mixdouble spilte Elisa og Sturla meget bra i de innledende kamper og slo flere sterke par, deriblant to landslagspillere. I semifinalen mot Fredrik Kristensen og Natalie Syvertsen fra Moss gikk det dessverre tyngre. De fikk ikke opp “dampen” skikkelig denne gangen og Mosseparet vant med ganske klare sifre.