Fra eliteserien til 2. divisjon – lagspill i vinter

Seniorlagene våre i seriespillet er nå for det meste ferdig med grunnspillet. Haugerud har lag i eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon. Alle lagene gjør det fint og har en god blanding av yngre og eldre spillere. Siste serierunde ble spilt forrige helg 27-28 januar.

1. divisjon
Kjernen i årets lag er den samme som i forrige sesong. Samtidig er det forsterket med flere unge U15 og U17 spillere Etter en solid start med 4 seire av 4 mulig tidligere i sesongen var det duket for toppoppgjør mot OSI 1 siste helg. Det ble en tøff kamp som endte med tap 6-2. Ungdommene Deep og Victoria tok to fine seire i tre sett. OSI 1 har ambisjoner om eliteserie  og det blir spennende å se hvordan det går videre med dem. Litt artig å tenke på at fem av syv på OSI  laget som slo oss, tidligere har spilt i Haugerud gjennom hele barne- og ungdomstiden. I de to andre kampene sist helg ble det seier over Frogner 2 med 6-2 og uavgjort 4-4 mot kombilaget fra Hammerfest/Klemetsrud/Vestre Aker.

Foran Victoria, Berit, Cecilie og Nancy. Bak Deep, David og Pål Endre. Mathias var ikke til stede da bildet ble tatt. Både skjerf og ny trøyer er på plass:)

Elitelaget
Elitelaget dro til Sandefjord og spilte den såkalte storrunden med fire harde kamper. Også her er kjernen i laget den samme som i fjor. I tillegg er Marius kommet tilbake etter et opphold samtidig som Emilie og Sofie (U19 spillere) har tatt plassen til Aimee og Delia som har flyttet til Bergen og spiller for klubben der.

Det begynte bra på lørdag med en jevn kamp mot Sotra som ble vunnet 5-3. Fire av de åtte kampene gikk til tre sett. Mot Sandefjord senere på ettermiddagen gikk det lettere,  som også sifrene 7-1 viser. På søndag møtte vi to av gullkandidatene Kristiansand og Bergen og det ble for tungt. Her ble det to klare tap,  7-1 mot Kristiansand og 6-2 mot Bergen. Mot Kristiasand tok Mathias og Malin en fin seier i mixdouble mot Jonas og Julie, mens Elisa og Carl i mixdouble og Marius og Carl i herredouble vant sine kamper mot Bergen.

Foran: Malin, Sofie, Elisa og Emilie. Bak: Sturla, Mathias, Marius, Carl og Aleksander. Alle i nye og fine trøyer:)

2. divisjon
Her startet seriespillet først sist helg og de tre første kamper ble spilt. I første kamp møtte vi Frogner 3. Den ble ganske jevn resultatmessig med seier 5-3, men de individuelle kampene ble vunnet ganske klart av begge lag. Mot OSI 3 ble det jevnt med resultatet 4-4. Haugerud var best i single med 3 seire, mens OSI tok det igjen i  double og mix. I siste kamp ble Sandefjord 2 for sterke og de vant med sifrene 6-2. Jentene tok to fine seire med Abiramy i single og Hannah og Abiramy i double. Resultatet er at Haugerud er midt på tabellen halvveis i grunnspillet.