Forrykende innsats av Haugerud i Kristiansand ranking

Haugeruds U13 spillere stod for årets "skrell" under Kristiansand ranking U13/U17/Senior Elite 16-18 september i Badmintonsenteret. Alle våre seks U13 spillere, tre gutter og tre jenter spilte i en eller flere semifinaler og det endte med seier i 4 av 5 finaler.

Turneringen samlet alle de beste i landet i de tre klassene og ialt 200 spillere deltok. Utover de seks i U13 hadde Haugerud med en spiller i U17 og to i eliteklassen senior. Da semifinalene i single U13 startet så var det Haugerudspillere på alle fire baner. Det har aldri skjedd før!!

Forrykende innsats av Haugerud i Kristiansand ranking

På bildet vises premievinnerne i HSU13, fra venstre Mathias Hong, Theodor Fjeldal, Tobias Tønnesen fra Kristiansand og vinner Thomas Grüner Fjeldheim. Alle tre fra Haugerud bortsett fra Tobias. Thomas ble dobbeltvinner med seier i single og double. Det samme ble Mathias med seier i double og mix med Delia Murtazalieva, også fra Haugerud.

Her er tre av fire premievinnere i DSU13. Fra venstre Elise Jelsness fra Bygdø, Delia  (vinner) og Victoria Zhang fra Haugerud. Delia ble også dobbelvinner med seier også i DDU13 sammen med Elise. Den siste premievinner Karina Andreassen fra Kirkenes er ikke med på bildet.

 

Forrykende innsats av Haugerud i Kristiansand rankingHer viser alle Haugerudspillerne stolt frem sine premier. Bak fra venstre Sofie Aamodt, Delia, Victoria, Theodor, Thomas og liggende foran Mathias.

Sofie Aamodt spilte seg frem til 3. plass i DDU13 sammen med Victoria og fikk en 5. plass i single.

I U17 spilte Karianne Zhang mange gode kamper, men nådde ikke helt frem i sluttspillet denne gangen.

 

 

 

 

 

 

 

Forrykende innsats av Haugerud i Kristiansand ranking

I DSE så har her nettopp semifinalen mellom Elisa Wiborg fra Haugerud mot Vera Ellingsen fra Bergen startet. Det ble en thriller av en kamp som Vera avgjorde med 22-20 i avgjørende sett. Dameklassen var forøvrig uhyre jevn. Den andre semifinalen ble også avgjort ved 22-20 i siste sett hvorpå finalen ble vunnet med 23-21 i siste sett.

I herreklassen spilte Jardar Østbø single. Han vant sin innleden pulje, men måtte strekke våpen i første sluttspillkamp.

Man finner alle resultater i Badmintonportalen.