Flott start på seriespillet for Haugerud

Flott start på seriespillet for Haugerud

Haugerud hadde med seks lag i seriespillet denne helgen 20-21 november, et lag i eliteserien, to i 1. divisjon på Østlandet og tre i den lokale Oslofjordserien.

Haugerud 2 – ffv Victoria, Berit, Karianne. Bfv Robin, Mathias, Jardar og David. Neuman manglet da bildet ble tatt.

I 1.divisjon så var Haugerud 2 ustoppelige og oppnådde tre klare seire av tre mulige. Det ble  8-0 seier over OSI på lørdag, 7-1 seier over Asker og 7-1 seier over Frogner 2 på søndag. De topper da tabellen sammen med Bærum 1. Haugerud 3 var ikke mye snauere med to seire, 6-2 over både Vestre Aker 2 og OSI samt uavgjort 4-4 mot Asker. Det gir en tredje plass på tabellen.

 

1. divisjon Østlandet

I eliteserien i Kristiansand så spilte Haugerud 1 mot Kristiansand, Moss og Sandefjord. Det ble to fine seire over Moss og Sandefjord med hhv 7-1 og 6-2. Mot favoritten Kristiansand gikk det tyngre. Vi hadde håpet på 3-5 og et poeng, men marginene var ikke på vår side slik at det ble tap 6-2. Vi er nr 4 på tabellen og absolutt med i kampen om de fire første lagene som går til finalespillet.

 

Eliteserien
Haugerud 1 – ffv Delia, Aimee, Mathias, Elisa og Malin. Bfv Aleksandrs, Thomas, trener og lagleder Marius, Carl og Sturla.

I Oslofjordserien var det noen frafall slik at de tre Haugerudlagene bare spilte innbyrdes. Men det vil endre seg til neste serierunde og vi får sett hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene.

Neste serierunde er 29-30 januar. Da spiller 1 divisjon i Haugerudhallen, mens klubben tar i mot alle de 8 lagene i eliteserien i Oppsal Arena. Så den helgen blir det masse flott badminton å se i vårt nærmilø:)