Flott lagserieavslutning for U15

Lagserien for U15 på østlandet hadde samlet avslutning for begge divisjonene i Oppsal Arena lørdag 20 mars. Etter en lang og fin serie med mange runder ble avslutningen markert litt spesielt. Det var lagt opp til spill fra kl 9 til 15 med påfølgende sosialt arrangement, bespisning og underholdning. På bildet: mange av spillerne samlet i sine nye t-skjorter som ble utdelt etter første spillerunde.

Østlandsserien har iår bestått av to divisjoner. I divisjon 1 har det vært sterke lag med mange spillere enten på forbundets talentlag eller som ligger like oppunder disse. I divsjon 2 har det med flere lag med litt mer variert nivå, men med desto mer spilleglede. Det har vært en god blanding av rene klubblag og kombilag hvor to klubber har slått seg sammen.

0013.jpg

Haugeruds spillere samlet på et brett. Foran og fra venstre: Toheed, Cecilie, Elisa, Amanda, Amanda, Alexander, Finn, Vetle og Even. Se også i bildegalleriet for mange flere bilder under mappen Lagserieavslutning U15 2009-10.

I U15-1 var Frogner sterkest og gikk ubeseiret gjennom serien. I finaleoppgjøret mot Haugerud var de aldri truet og vant med 12-4 i sett. I U15-2 var Sandefjord suverene og hadde bare ett tap på 12 lagkamper. Nå håper vi på å få flere av lagene med i landsfinalen!

Førstelaget fra Haugerud kjempet godt mot Frogner i U15-1 og samlet flere sett samt at det var mange jevne kamper. Elisa vant 3 av 4 mulige sett i single, mens de andre settene var jevnt fordelt i double og mixdouble. Med 2. plass i serien er de nok sikret deltakelse i landsfinalen senere i vår.

Annetlaget til Haugerud avsluttet med seier mot Rykkin, mens Moss ble for sterke. Her var det jentene som vant settene. Se ellers detaljerte resultater her.

Etter spillingen ble det servert pizza og brus i et møtelokale i Oppsal Arena til mellom 40 og 50 personer, spillere, foreldre og ledere. Middagsunderholdningen stod en hiphop gruppe for. Etter maten ble det rigget til med diverse sportslige aktiviteter i hallen til musikk fra nåtid og tilbake til 70 tallet. 

0041.jpg

Inncurling var populært. Stor konsentrasjon dog uten klovnebukser. Haugeruddraktene er tydelige i landskapet! Ellers var det innebandy, ringer/tauverk, bordtennis og kulespill (boccia). 

Se også artikkel på Oslofjorden badmintonkrets sin hjemmeside