Fire medaljer og kongepokal til Haugerud under årets NM!

Fire medaljer og kongepokal til Haugerud under årets NM!

Haugerud fulgte opp sin sterke NM innsats fra i fjor og tok på ny fire medaljer under NM Frogner 3-5 februar. Marius Myhre levde opp til favorittstemplet og tok gull og kongepokal i herresingle og bronse i herredouble. Sturla F. Jørgen fulgte godt opp med bronse i herredouble og mixdouble.

Sturla med bronsemedaljen fra herredouble

Mesterskapet ble fint arrangert av Frogner IL Badminton og ble spilt i den nye store Frognerhallen med tre håndballflater. Her hadde arrangøren laget en flott matcharena med gode forhold for spillere og tilskuere. Kvartfinaler, semi- og finaler  ble streamet og kan sees på YouTube.

 

Haugerud stilte med sin største NM tropp på lenge og deltok i NM med ialt 7 spillere. Utenom Marius og Sturla var det Elisa Wiborg, Berit Thyness, Karianne Zhang, Sondre F. Jørgensen og Pål Endre Pedersen. De som alle gjorde en flott innsats med gode kamper og flere 8-dels og kvartfinaler.

Marius var suveren i herresingle og det ble en klar finaleseier med 21-13, 21-5 over hjemmehåpet Vegard Rikheim, Frogner IL. Marius tok også bronse i herredouble sammen med Jesper Kristensen, Moss. Her ble de overlistet i semifinalen av det unge paret  Torjus Flåtten, Frogner og Peter R. Stenseth, Bygdø.

Sturla F. Jørgensen fulgte meget godt opp med to bronsemedaljer, i mixdouble med Anne Klyve, Asker og i herredouble med Carl Chr. Mork, Asker. I semifinalen i herredouble m

Tre Haugerudspillere samtidig i 8dels finale i damesingle under NM. På de tre nærmeste banene, Karianne, Elisa og Berit.

øtte de norgesmestrene Fredrik Kristensen, Moss og Magnus Christensen, Frogner. De manglet litte grann på å følge de helt inn og tapte 21-15, 21-15. I mixdouble vant Anne og Sturla en thriller av en kvartfinalen mot et sterkt Kristiansandpar med 22-20 i tredje sett. I semifinalen gikk det litt tyngre og de tapte 21-16, 21-12.

På oversikten over klubbenes innsats i NM så endte Haugerud på 4. plass etter Frogner, Kristiansand og Moss. Det er en meget god innsats. Samtidig er det potensiale til å klatre oppover på denne listen.Alt i alt et veldig bra mesterskap for Haugerud. Resultater finner man på badmintonportalen.