Finalerunden i årets seriespill

Finalerunden i årets seriespill

Forrige helg, 18-19. mars, gikk siste runde av sesongens lagspill, med sluttspill i både eliteserien og 1. divisjon.

Elitelaget vårt tok turen til Moss for å spille om 5-8. plass, etter at en plass i semifinalen røk med et poengs margin etter grunnspillet. Her gjorde Haugerudspillerne rent bord ved å først slå Bærum 5-0 på lørdagen, og deretter følge opp med 5-0 mot Sandefjord på søndagen. Dette sikret Haugerud en 5. plass i årets eliteserie.

1. divisjonslaget vårt spilte årets sluttspill på «hjemmebane» i Haugerudhallen, hvor de skulle spille om 1-4. plassen i årets 1. divisjon Østlandet. Lørdagen startet bra med en 5-3 seier mot Klemetsrud, hvor hele 5 av 8 kamper gikk til tre sett. Mot Moss 2 senere på dagen ble det derimot tyngre for Haugerud, og det ble tap 6-2, men også her var det en hel del jevne kamper. På søndagen sto årets siste kamp for tur, som var mot OSI, og her ble det en overlegen seier 8-0 til Haugerud. Dette gjorde at Haugerud ble nummer 2 i årets 1. divisjon!

 

1. divisjonslaget samlet i Haugerudhallen, fv. Karianne Zhang, Berit Thyness, Victoria Zhang. Bv David Wong, Ram Kumar, John Nguyen, Nauman Majid

 

Elitelaget i Øreåshallen i Moss, fv Aleksander Jakovlevs, Carl Christian Mork (spillende trener og coach), Elisa Wiborg, Delia Murtazalieva, Aimee Hong og Mathias Hong.