Fin start på sesongens lagserier

Lagseriene for sesongen 2016-17 startet helgen 24-25 september med 6 Haugerudlag i aksjon, 1 div, 2 div og 4 lag i Osloserien. Alle kampene ble spilt i Oppsal Arena. Vi stilte med varierte lag, med spillere fra 13 år til godt voksne.

Fin start på sesongens lagserier  Over er 2. divisjonslaget klar til dyst. Laget består av U17 og U19 spillere. Fra venstre Kenneth, Sondre (lagleder), Petter, Yngvild og Elisa. De spilte to kamper og fikk en fin seier mot Vestre Aker, mens Asker ble for sterke.

Her er Kenneth høyt oppe og strekker seg etter ballen i herresingle.

Fin start på sesongens lagserier God stemning i 1. divisjon. Årets lag er en fin kombinasjon av erfaring og unge, lovende spillere. Årets mål er å vinne divisjonen og dermed kunne spille kvalisering for eliteserien. Fra venstre John, Aimee, Jardar, Karianne, Ram, Delia, Sondre (lagleder) og Håkon.
 Fin start på sesongens lagserier Laget møtte Vestre Aker og Sandefjord og vant klart i begge. Dette har sikret topplassering på tabellen med samme poeng som Moss og Frogner som følger tett etter.

Her er det alvorlig coaching i pausen under herresingle hvor John får sine råd.

Fin start på sesongens lagserier  I Osloserien har vi tre lag på øverste del av tabellen etter de første kampene. På et av lagene forsøkte noen unge U13/U15 spillere seg mot de voksne og det var moro å se hvor godt de greidde seg med jevne kamper og også flere seire.

Her er Andy og Theodor J. i gang med herredouble mot Fredrikstad.

Alle fotgrafier er tatt av Stine Loe Jenssen. Komplette resultater finnes i badmintonportalen.