Fin-fin lagserieavslutning for Haugerud med tre seire av tre mulige

Fin-fin lagserieavslutning for Haugerud med tre seire av tre mulige

Fire lag fra Haugerud spilte den siste lagseriehelgen, U13, U15 og to lag i Oslofjordserien i Oppsal Arena 4-5 mai. Det kunne knapt gått bedre med seier i alle tre avdelinger. Her er glade spillere fra Haugerud 3 som vant Oslofjordserien, Jacub, Fernando, Anthony og Lars-Eirik.

I alle tre serier var det sluttspill hvor lagene var inndelt i topp- og bunnpuljer avhengig av resultatene i grunnserien. I Oslofjordserien hadde begge Haugerudlagene kvalifisert seg til toppuljen. Foruten Haugerudlagene bestod den av Ullevål og Bygdø 2. Siste kamp mellom Ullevål og Haugerud 4 ble seriefinalen og etter en tett duell endte kampen uavgjort 3-3. Siden Haugerud kunne greie seg med uavgjort avgjorde det serien. Haugerud 3 spilte tre jevne kamper, men hadde ikke helt marginene på sin side og endte nr 4 i serien.

I U13 gikk det veldig fint med tre klare seire i sluttspillet. Den jevneste kampen ble den siste mot kombinasjonslaget Bygdø/Tromsø hvor sifrene ble 5-2.

I U15 var flere av de mest erfarne spillerne på Lillehammer og spilte junior NM, men det hindret ikke laget noe særlig. Det ble klare 6-1 og 7-1 seire, den jevneste mot kombinasjonslaget Asker/Oppegård/Skrim.

Nå gleder spillerne seg til et av sesongens absolutte høydepunkter, landsfinale i lagspill for U13/U15. Lykke til der!