Fartsfylte og spennende dager under Haugerud ranking

Det ble en intens og fartsfylt helg 11-13 mars under Haugerud ranking 2016 i Haugerudhallen. Mange spennende kamper og 13 Haugerudspillere i aksjon fredag, lørdag og søndag. Her er Haugeruds premievinnere samlet foran Haugerudfanen, Elisa, Toheed, Mathias og Thomas.

Årets ranking hadde to klasser, U13 og Norges ranking (senior elite). U13 klassen hadde god deltakelse og alle de beste spillerne var til stede på Haugerud. I eliteklassen var dameklassen sterkest kvalitetsmessig med alle de beste fra NM bortsett fra årets norgesmester som dessverre måtte melde avbud pga skade. 

Det ble en meget spennende turnering med mange gode og jevne kamper. Det var sammenhengende badminton fra kl 16-2145 på fredag, 9-21.30 på lørdag og 0930-16 på søndag, ialt 285 kamper. Haugerud var nest største klubb med 13 spillere på hjemmebane. Bare norges største klubb Kristiansand hadde flere deltakere. Akers avis dekket turneringen med fin artikkel.  

Vi takker Stine Loe Jenssen for alle bildene. 

4HaugerudRTU13NRElisaogLinn.jpg 3HaugerudRTU13NRFinaleMathiasogThomasmotSverreogNoa.jpg 
Elisa Wiborg, til høyre sammen med finalemotstander Linn Stenrud, Frogner IL, imponerte med å vinne damesingle. Det var hennes første seier i en slik eliteturnering og det var spesielt morsomt at den kom på hjemmebane.  Mathias Hong tv og Thomas Fjeldheim er et av norges beste doublepar i U13 og spilte seg fint frem til finalen. Her møtte de Sverre Bergland, Bygdø BK og Noa Norden, Moss BK. Etter en spennende kamp måtte Thomas og Mathias gi tapt og fikk dermed andreplassen. Både Mathias og Thomas kom til semifinalen i single og fikk derfor 3. plass. Mathias toppet det hele med en 2.plass i mixdouble med Delia Murtazalieva,Bygdø BK.

 

 Toheed Saeed er en ung lovende spiller, siste års U17. På Haugerud spilte han i seniorklassen, slo godt fra seg i single og fikk 3. premie både i herredouble mixdouble. 

46 Haugerud RT U13  NR Senior Victoria og Sofie.jpg 17HaugerudRTU13NRSeniorCoachingpagar.jpg 
 Haugerudspillerne gjorde en solid innsats og  spilte mange gode kamper. Her er Victoria og Sofie i aksjon i damedouble.   Team Theodor (Theodor Jenssen og Theodor Fjelldal) får kyndig coaching i en pause av Mathias under en doublekamp. Flott å se at de unge spillerne hjelper hverandre. 

 

 

28HaugerudRTU13NRSeniorGodstemningisekretariatet.jpg  48 Haugerud RT U13  NR Senior Victoria.jpg
God stemning i sekretariaet, Shaomeng, Rune og Thorbjørn, som loset alle kampene gjennom med høy presisjon. Det stramme tidsskjemaet holdt alle dagene. Mange av klubbens ungdomsspillere hjalp til med å telle på kampene hvor det ikke var dommer.     Maten er meget viktig når spillerne skal være i hallen i opptil 12 timer. Haugerudkiosken overgikk seg selv med fire varmretter og et godt utvalg av kaker, bagetter, toast, pølser, boller etc. Her er det kjøkkensjef Victoria som øser opp en god porsjon med pasta og kjøttsaus. 

 

Spillerne kom fra alle landets kanter, fra Kirkenes til Kristiansand i sør. Klasseseirene hadde god spredning med spillere fra 10 klubber øverst på seierspallen. Kristiansand hadde flest med 3 spillere.  

Her finner dere resultatlistene. Det ligger også masse gode bilder ut på facebooksiden “Haugerud badminton”.