Elitelaget på kvalifiseringsplass

24 mars ble sluttspillet i Eliteserien arrangert i Kristiansand. Etter god kjemping mot Grimstad og WO mot Pillarguri ble vi nr 7 og må trolig spille kvalifisering for å beholde plassen til neste år. Haugerud stilte med følgende lag: Foran fra venstre Elisa, Ingunn, Kari og Charlotte. Bak fra venstre Aleksander, Germain, Thomas, Johannes og Lars Harald.

Haugerud mot Grimstad var første lagkamp i Badmintonsenteret lørdag morgen og man startet med alle de fem singlene i parallell. Vi kom litt på etterskudd allerede i starten da Grimstad vant alle herresingler og en av damesinglene. Bare Elisa fikk overlistet sin motstander i to sett. Så jevnet det seg ut siden Haugerud vant to av tre doubler. Før de avgjørende mixdoubler var da stillingen 5-3 til Grimstad.  Her ble det to meget jevne kamper, men Grimstad trakk dessverre det lengste strå i begge tilfeller slik at resultatet ble 7-3 i deres favør.

I den andre kampen fikk vi WO mot Pillarguri og endte dermed på 7. plass. Nå blir det spennende å se  hvem vi møter i kvalifiseringen.