Elisa Wiborg vant DSU17 på Hamar

Hamar ranking, 10-11 mars, er siste turnering før UBM og Haugerud fikk mange sterke plasseringer. I tillegg til Elisa så fikk Cecilie Li tredjeplass i DSU15, mens Amanda Niederbach og Elisa greidde det samme i DDU17.

I helgens rankingturnering i Stangehallen ved Hamar deltok alle de beste fra hele landet. Ialt 24 U17 jenter og 36 U15 jenter kjempet om medaljene i single. 

På vei mot seieren møtte Elisa flere sterke spillere. Marthe Skaug fra Moss og Elisa har møtt hverandre tre ganger før iår i rankingturneringer. Som tidligere ble det også her en jevn kamp hvor Elisa denne gangen hadde marginene på sin side med seier 23-21 i tredje sett. Da har de vunnet to ganger hver. I semifinalen ble det en kontrollert seier i to settmot Tam Huyhn fra Sandefjord, mens finalen mot førsteseedet Hege Malene Ulstein fra Bergen ble en ny jevn batalje med sifrene 21-14, 17-21, 22-20. Dette er første gangen Elisa har vunnet singleklassen i en nasjonal rankingturnering. Gratulerer!

 

0089.JPG 0069.JPG 0084.JPG
Cecilie konsentrert frem mot ballen i single hvor hun tok bronse Karoline Holm Eriksen server i mixdouble Amanda klar for å ta imot en serve

 

Elisas seier ble fulgt godt av Cecilie kom til semifinale i DSU15. Her møtte hun en av favorittene Vilde Espeseth fra Kirkenes. Etter mye godt spill måtte Cecilie likevel gi tapt for Vilde. Også for Cecilie er det første gangen hun når semifinalen i en ranking turnering.

I DSU17 spilte Amanda en veldig jevn kamp i kvartfinalen mot Tam Huynh fra Sandefjord og var nær ved å nå semifinalen. Men til slutt ble det tap 22-20, 21-19. Men hun fikk sin bronseemedalje sammen med Elisa da de spilte seg frem til en semifinale i double. Her møtte de paret Marthe Skaug/Linn Stenrud som senere også vant finalen.

Karoline møtte to av favorittene i puljespillet og kom ikke videre til sluttspillet.

I tillegg til U15/U17 rankingturnering så ble det også spilt senior B og C klasse. Haugerud gjorde det skarpt med Ngan Hang, Kim Hong og Ram Kumar. Ngan fikk andre plass i B single klasse, mens begge finalespillere i senior C single var fra Haugerud. I oppgjøret mellom Kim og Ram så kom RAM seirende ut. 

Alle spillere fra Haugerud gjorde en kjempeinnsats på Hamar. Det er også gøy å se hvordan spillerne støtter hverandre underveis. Det er bare å stå på videre. Det er ikke lenge til UBM hjemmebane. Se komplette resultater her. Se også mange bilder i bildegalleriet under katalogen Hamar ranking 2012.