Elisa til topps i U17 ranking i Moss

Elisa (foran) og Vilde (bak fra Kirkenes) vant damedouble U17 i Moss i den nasjonale rankingturneringen i Moss sist helg, 25-27 november 2011. Toheed fulgte godt opp med å bli nr 2 i U13 herredouble og nr 3 i U13 mixdouble.

Haugerud hadde med 6 spillere i turneringen. Foruten Toheed og Elisa så deltok Cecilie, Karoline og Alexander i U17 og Charlotte og Kari i Eliteklassen.

25112011164.jpg

Her er alle ungdommene klare før kamp. Fra venstre Amdanda (spilte ikke), Cecilie, Elisa, Karoline, Alexander bærende på Toheed

Vilde og Elisa hadde aldri spilt sammen før og det begynte litt tregt i en relativt lett kamp. Men så spilte jentene seg opp og vant kvartfinalen mot Christine og Natalie fra Moss og semifinalen mot paret fra Bergen som var førsteseedet i klassen. Finalen ble ulidelig spennende mot Krisiansandjentene Trine og Kristina. Settsifrene 19-21, 26-24 og 21-19 sier det meste. Elisa spilte bra i single også og vant puljen sin klart. I kvartfinalen møtte hun Marthe Skaug som til slutt vant klassen. Elisa slo godt fra seg og tapte knepent i tredje sett.

 

 

0936.JPG 0938.JPG 0949.JPG
Vilde server i finalen Gode råd i pausen mellom settene av Aksel Espeseth, far til Vilde Glade jenter etter finaleseieren

 

Toheed spilte mixdouble U13 med Frida Hamang fra Rykkin og de kom helt til semifinalen. Der tapte de knepent for paret som også vant finalen. I double hadde toheed makkeren Erlend fra Leksvik. De gjorde sine sine saker bra, vant puljen og fikk til slutt andreplassen i puljen.

Det er flere bilder i bildegalleriet under katalogen “Moss ranking 2011”. Fullstendige resultater finnes her. Vi takker også Aksel Espeseth for lån av bildene til artikkelen.