Elisa, Finn og Alexander på Otta U15 ranking

Finn og Elisa kom til sluttspillet, men hadde ikke marginene på sin side under turneringen. Bildet viser Elisa og mix-makker Lars fra Frogner i åttendelsfinalen.

Det var sterk konkurranse med alle landets beste U15 spillere til stede under rankingturneringen. I single gikk Elisa greit videre fra gruppespillet med to seire. I åttendedelsfinalen møtte hun Natalie Syvertsen fra Moss som hadde slått sterke motstandere i sin pulje. Kampen ble jevn med mye godt spill og de fulgte hverandre opp til 17 poeng i hvert sett. På slutten ble Natalie litt for sterk og vant 21-17, 21-18. Finn vant også sin pulje, men møtte så Kristoffer Hveding fra Mehamn. Finn har slått han tidligere, men er satt noe tilbake grunnet flere måneders fravær pga sykdom og tapte denne gangen 21-16, 21-16. Alexander vant en kamp og tapte en i sin pulje. Seiren var over en nøtterøy spiller som Alexander har tapt for flere ganger før slik at dette ble en god revansj.

tta20ranking20in.jpg

Finn server konsentrert  

 

Finn og Alexander tapte første doublekamp, mens Elisa og Finn gikk videre i Mixdouble sammen med hhv. Lars Rikheim Huus fra Frogner og Marthe Skaug fra Moss. I åttendedelsfinalen ble det stopp for begge. Elisa og Lars var nære på å vinne over et sterkt par fra Grong i en 3 settskamp, mens Finn og Marthe tapte i en jevn 2 setter.