Bronsemedalje i junior NM på Otta 27-29 april

Glade jenter etter at bronsemedaljen i damedouble var sikret med seier i en nervepirrende kvartfinale, Elisa Wiborg til venstre sammen med Tam Huyn fra Sandefjord. Haugerud stilte med to deltakere, Karoline Holm Eriksen og Elisa Wiborg.

 

r2020innmarsj.JPG r2020augerud.JPG
Innmarsj i flott pyntet Ottahall. Arrangementet ble meget godt gjennomført. Karoline (tv) og Elisa i sine hvite treningsjakker i midten

 

I single møtte Elisa førsteseedet og senere vinneren Marie Wåland i 8-dels finalen. Hun spilte en meget god kamp og presset Marie til knappe 23-21 i første sett. Holdt også godt følge i annet sett, men der ble sifrene litt klarere med 21-14. I mix sammen med Lars Rikheim Huus fra Frogner vant de første kampen, men måtte gi tapt i andre. Karoline møtte Ida Ulstein fra Bergen i single og måtte gi tapt 21-17, 21-7 etter et godt første sett. Hun var uheldig i double da makkeren meldte forfall. I mix spilte hun med en makker fra Bergen og de greidde ikke å avansere til andre runde.

 

4941.JPG 4967.JPG 4957.JPG
Karoline (tv) og Elisa Premieutdeling damedouble. Elisa bak til venstre. Single mot Marie Wåland. Elisa bortest i grønn t-skjorte.