Badminton hele sommeren!

Haugerud IF inviterer til tidenes aktivitetssommer! Badmintongruppa har tilbud for barn og ungdom gjennom hele sommeren. Vi ønsker også mosjonister i alle aldre velkommen til våre tilbud.

Takk for i sommer. Vi tar ikke flere påmeldinger nå.

Sommercamp for nybegynnere. Gratis!

Uke 27 med oppstart mandag 29. juni. Mandag-fredag kl 10-14, Haugerudhallen. (Mulig utsettelse til uke 28 pga. vedlikehold. Forsøker å unngå det).

Uke 31 med oppstart mandag 27. juli. Mandag-fredag kl 10-14, Haugerudhallen.

Målgruppe ca 8-14 år

 

Badmintonskole hver uke. Gratis!

Oppstart mandag 6. juli

Hver mandag kl 16-18, kanskje også lørdager kl 11, Haugerudhallen.

Målgruppe ca 8-14 år.

Du trenger absolutt ingen forkunnskaper om badminton. Klubben holder også racketer og baller for de nyeste medlemmene. Du vil i løpet av kurset lære det mest grunnleggende for å spille skikkelig badminton.

 

 

For mosjonister i alle aldre. Prøvespill i sommer gratis

Oppstart mandag 29. juni, Haugerudhallen.

Hver mandag kl 20-22 med muligheter for å benytte andre ukedager dersom det er plass.

Deltakelse
Vi har satt en begrensning i antall deltakere på skolen for at vi skal kunne sikre en god opplæring og for å etterleve sommerens restriksjoner vedr. Korona. Meld deg derfor på så raskt som mulig. For spørsmål, kontakt styret ved Torstein Reistadbakk, sttorstein@gmail.com. (tlf. 92631584)

Om badmintongruppa

Haugerud IF har en av Norges aller beste badmintonklubber med mange medlemmer og godt kvalifiserte trenere. Nå som HIF braker løs med tidenes aktivitetssommer arrangerer vi to uker med badmintoncamp i sommer, i tillegg til ukentlige badmintonskoler. Dette er rettet mot barn/unge og tilbudet er gratis! Vi har også et tilbud til mosjonister i alle aldre med mulighet for prøvespill hele sommeren.

Haugerud IF badmintongruppa har over 200 medlemmer, hvorav halvparten er barn og ungdom. Vi har badmintonlag i alle serier, også eliteserien, og flinke trenere.

Dette er altså en glimrende mulighet til å lære badminton. Vi håper så mange som mulig blir med videre etter at badmintonskolen er ferdig. Det vil også bli muligheter for å delta i turneringer med lavterskelprofil i løpet av det første halvåret, dersom ønskelig.

Vi ønsker at foreldrene er synlige, særlig under de første treningene.

Velkommen!