Aleksanders til topps i herresingle U17 i UBM

Aleksanders til topps i herresingle U17 i UBM

Haugerud stilte med en solid tropp på 12 spillere til årets UBM i Moss 1-3 april, jevnt fordelt mellom U15 og U17 klassen. Aleksandrs forsvarte fint favoritstemplet med gull i herresingle U17. Sammen med Mathias ble det også sølv i herredouble samt at Mathias kapret bronse i mixdouble. Gratulerer så mye til begge to!

Mossehallen var fint pyntet til det første UBM (Ungdommens badmintonmesterskap) som kunne arrangeres uten koronarestriksjoner. Litt over 400 kamper skulle avvikles fra fredag til søndag før medaljevinnerne var kåret. UBM er norges største badmintonturnering for U15 og U17 spillere, en kombinert topp- og breddehappening med stor vekt på det sosiale i tillegg til spillingen. Fra Haugerud deltok følgende spillere:

Adit Sharma (HS+HD+MD)
Aleksandrs Jakovlevs (HS+HD)
Deeptanshu Toka (HS+HD+MD)
Emilie Lie Cook (DS+DD+MD)
Fredrik Heiberg (HS+HD+MD)
Hannah Wong (DS+DD+MD)
Linus Nordal (HS)
Mathias Wong (HS+HD+MD
Nancy Hang (DS+DD+MD)
Sofie Jin Reistadbakk (DS+DD+MD)
Victoria Heiberg (DS+DD+MD)
Vinit Sharma (HS+HD)

Med støtte fra 6 coacher gjennom helgen gjorde Haugerudspillerne en kjempefin innsats.Det ble mange tette og tøffe puljekamper og flere kom seg også videre til sluttspillene.

Medaljene denne gangen kom i U17 klassen med gull til Aleksandrs i herresingle. Det ble en jevn finale i tre sett mot Filip Bøhn fra Kristiansand hvor Aleksandrs vant med 21-16 i avgjørende sett.

Sammen med Mathias jaktet han også på gullet i herredouble. Det så lenge lyst ut, men i finalen ble kristiansandparet Filip og Sander for sterke.

Mathias var nær finaleplass i mixdouble sammen med makker Katja Ellingsen fra Bergen. Et knepent tap i semifinalen med 21-18 i avgjørende sett gjorde at det ble bronse isteden.

Vi takker også Moss BK for et flott arrangement. Litt løpende info fra mesterskapet finner dere her