Aimee og Mathias vant gull, sølv og bronse i senior NM

Aimee og Mathias vant gull, sølv og bronse i senior NM

Søsknene Aimee og Mathias har etablert seg blant Norges beste badmintonspillere. Det beviste de på nytt i årets senior NM som ble avholdt i Kristiansand helgen 3-5 februar. Aimee kunne dra hjem med en gull- og en sølvmedalje, mens Mathias fulgte opp med en sølv og en bronse.

Haugerud stilte med på 6 spillere og hovedtrener Carl til NM i Kristiansand. Det er skarp konkurranse i NM og det ble en helg med mange kamper og solid innsats av  Haugerudspillerne. Fra Haugerud stilte Aimee, Mathias, Sofie, Delia, Theodor og Aleksander. Det er en ung gruppe spillere, kun Aimee er seniorspiller. Det var søsknene Aimee og Mathias som kom på pallen fra Haugerud denne gangen.

Aimee Hong tok norgesmestertittelen i damedouble sammen med Marie Christensen fra Frogner IL. Det ble en uhyre spennende finale som ble avgjort med sifrene 13-21, 21-15, 22-20. I mixdouble var Aimee tittelforsvarer sammen med sin faste makker Fredrik Kristensen fra Moss Bk. Her spilte de seg frem til finalen uten å avgi sett, men i finalen mot et par fra Kristiansand buttet det litt i mot og det ble tap i  to sett.

Aimee sammen med Marie fra Frogner IL på toppen av pallen i damedouble.

Mathias Hong er fortsatt juniorspiller, men har vist ved flere anledninger at han kan måle seg med de beste seniorene. Med makker Mathias Xu fra Frogner IL i  herredouble  spilte de seg frem til finalen. Semifinalen ble dramatisk mot et sterkt par fra Kristiansand med seier 23-21 i siste sett. I finalen møtte de Norges absolutt beste doublepar med gode resultater fra internasjonale turneringer. Der ble det tap, men et flott resultat med sølvmedalje. I mixdouble ble det bronse sammen med makker Marie Christensen fra Frogner IL. I semifinalen ble tap for norgesmestrene fra Kristiansand.

Mathias sammen med makker Mathias fra Frogner IL på sølvplass i herredouble.

 

 

 

 

 

 

 

Gratulerer med flott innsats til alle. Det er heller ikke så lenge til junior NM og junior NM for lag. Det blir spennende så se hva Haugeruds mannskap da kan utrette!