5 medaljer til Haugerud under årets UBM i Kristiansand

Haugeruds store tropp klare for innmarsj på UBM. Med 13 spillere var vi blant de store klubbene i årets mesterskap. Aimee Hong og Toheed Saeed ble våre medaljevinnere i den meget sterke konkurransen mot de beste spillerne fra hele landet. Gratulerer:)

UBM er stedet hvor det spilles mye badminton samtidig som det sosiale aspektet er viktig. En flott og morsom bankett ble arrangert samt andre aktiviteter, f.eks. servekonkurranse med fine premier. Her stakk Edvard av med en treningsdress etter presis og solid serving.

UBMsamlebilde.jpg Her er den fine gjengen som holdt mye sammen under mesteskapet. Det ble spilt mange kamper med kjempegod innsats fra alle. Alle bortsett fra Toheed vil ha mange år igjen i UBM. Bakerst fra venstre: John, Toheed, Thomas, Edvard, Kasper, Andy, Elisa, Aimee, Karianne, Therese, Theodor, Theodor og Mathias.

 

Resultatmessig var det Aimee og Toheed som vant medaljene i år. Toheed fikk bronse i single og sølv i både mix og double. Aimee kom til kvartfinalen i single og tok sølv både i mix og double. Med flere andre kvartfinaler og sluttspill var dette det beste UBM for Haugerud på mange år. Gratulerer!

Her er de komplette resultater.