Premiesanking for Haugerudspillerne på Frognerhøna!

Premiesanking for Haugerudspillerne på Frognerhøna!

I helgen 3-4 november ble Frogner IL sin tradisjonsrike turnering "Frognerhøna" avholdt. Haugerud stilte med få spillere denne gangen da nesten hele klubben var med og arrangerte rankingturnering samtidig. Men de som deltok i Frognerhallen gjorde sine saker utmerket og hentet hjem mange premier i seniorklassene.

Les her Thorolfs rapport fra “høna”. På bildet ser dere Lenoard og Zhongyan med gull og sølv i Herresingle D, ullsokker til gull og bomullssokker til sølv!
Første dag var det singlespill på Frogner med 49 påmeldte i singleklassene, hvorav fire fra Haugerud. Det var bare to påmeldte ungdommer i turneringen, Leonard fra Haugerud og Zhongyan fra Vestre Aker, så de ble oppfordret til å spille senior D, noe de takket ja til. Det ble således en ren seniorturnering: A, B, C og D.
Men Haugerud gjorde det stort, og vant i alle klasser de stilte i! Berit Thyness i Damesingle A, Bengt Jonsson i Herresingle C og Leonard Volrath Holmboe i Herresingle D. Litt morsomt er det også at Vestre Aker stilte med kun to spillere, Xijiang Yu i Herresingle C og Zhongyan Yu i Herresingle D, som begge tok hjem hvert sitt sølv etter hver sin knallharde tresetter mot nettopp Haugerud!
På dag to var det double og mix, og Haugerud fikk sitt fjerde og femte gull: Bengt Jonsson og Arne Kristian Helgestad vant Herredouble C, og Berit Thynnes vant Mixdouble A sammen med Nauman Majid fra Kristiansand.
Det ble altså gull til alle fire: To spillere reiste hjem med to gull hver, og de to andre fikk ett gull hver. Litt av en statistikk for Haugerud!