1.divisjonslaget i aksjon på Hama

1. divisjonslaget spilte 4 lagkamper på Hamar sist helg, 7-8 november. Les den fyldige rapporten med bilde av spillerne.

Etter høstens siste runde på Hamar i første divisjon, ligger Haugerud på 4. plass i lagseriens 1. divisjon .Haugerud oppnådde godkjente resultater på Hamar, med en seier, en uavgjort og 2 nederlag. Germain var uheldig og røk akillesen i første lag-kamp mot Hamar på Lørdag, noe som påvirket resultanene resten av helgen. De brave spillere var fra venstre Nicolay, Lars, Rune, Tore, Charlotte, Terese, Thomas og den uheldige Germain.

amar20lagserie201.jpg

Runden gikk av stabelen i Ankerskogen Tennishall, og de første kampene bar preg av en tidlig start og et noe uvant lys i hallen. Thomas og Therese klarte imidlertid bra og vant matchene sine. Før mixeddoublene var stillingen 4-4. Dessverre tapte Charlotte og Thomas i 2 lange sett, 24-22 i det siste. Den andre mixeddoublen går til Hamar etter at Germain ryker akillesen og vi må trekke kampen på stillingen 12-3 til Haugerud. 6-4 til Hamar. 

I rundens 2. lagkamp stilte Rykinn med en dame for lite. Haugerud hadde allerede 3 poeng og tok i tillegg hjem damesinglen (Charlotte), en herredouble (Thomas og Lars] og en mixeddouble (Thomas og Charlotte). Etter bra spill var Kari og Tore nær på å ta hjem herredouble 2 (15/21-21/15-19/21). Lars og Tore tapte begge herresinglene i 3 sett. 6-4 til Haugerud. 

På søndag kunne ikke Kari være med mot BMIL og Hamar. Haugerud klarte uansett å få en uavgjort mot BMIL. Therese, Charlotte og Thomas vinner de 3 singlekampene, og de 2 siste poengen ble hentet i 2. mix og fra damedoublen. Stillingen ble 5-5. 

I rundens siste lagkamp møtte vi Hamar igjen. Haugerud fikk som forventet 3 poeng fra damesinglene og damedoublen. Thomas (med støtte av Yngvild på “tribunen”) blir allikevel slått 21/16-22/20. Litt senere vinner Charlotte & Thomas 1. mix. 6-4 til Hamar, samme resultat som Lørdag. 

Pillarguri leder dermed 1. divisjon klart, mens Haugerud ligger på 4. før vårens 6 gjenstående lagkamper.