Utstyr, drakter og strenging

Innkjøp av badmintonutstyr

Vi  har en avtale med Sport Modern som gjør at alle klubbens  medlemmer får prosenter på kjøp av racketer, klær, baller etc. Du trenger kun å oppgi at du kommer fra Haugerud og så får du rabattene. Disse er: 20-30% på Forza racketer og sko, 15-20% på Victor racketer og sko, 5-10% på Yonex racketer og sko, 15% på bagger og grep, 10% på klær . Baller kan alltid kjøpes til turneringspris uansett kvantum.

Badmintonballer og grep

Dette selges på treningene våre til en fornuftig pris. Kontakt Tore Granerud.

Strenging av racketer

Kontakt Rune Fartum for helomstrenging og reparasjoner. Han er på trening 2-3 ganger pr uke. Prisen for helomstrenging er kr. 200. Reparasjoner koster kr. 100.

Klubbdrakter

19 januar 2015 har vi fått inn et nytt sett med klubbdrakter. Bestillingen er gjort i samarbeid med vår nye sponsor Bransjedata som også bidrar til at den første T-skjorten selges spesielt billig.  T-skjortene kommer i herre og damemodell. Treningsdraktene selges i sett med bukse og jakke.

NyedrakterElisa  NyedrakterThorbjrn.jpg  NyedrakterTheodor.jpg

T-skjorte og drakter leveres i ordinære størrelser. Dere kan prøve de på treningene tirsdag og torsdag på Oppsal Arena eller etter avtale med Tore eller Bjørn. T-skjortene er levert i et moderne teknisk stoff.

Til t-skjorten benyttes sort shorts eller skjørt som må anskaffes utenom klubben.

Klubben ønsker at flest mulig av medlemmene spiller turneringer og lagspill med Haugerud t-skjorte. Derfor selges den første t-skjorten til hvert medlem for kr 100. Ordinær pris gjelder for ytterligere skjorter og treningsdress. Disse er meget gunstige.

T-skjorte: kr 200

Treningsdress jakke/bukse:  kr. 500

For ytterligere informasjon ta kontakt med Tore Granerud på trening eller på telefon 22 32 37 14 eller Bjørn Petter Halvfstad på trening eller på telefon 924 89 549.